Date companie
 
 
 
 

Angajații de la CET Brăila continuă greva

RSS Știri
 
 
Data publicării : 6 Octombrie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : salarii, greva, CET
 

Situația rămâne tensionată, la CET Brăila, acolo unde cei 360 de angajați continuă greva, după ce nu și-au mai primit salariile și bonurile de masă de trei luni. Cinci dintre muncitori au intrat în greva foamei și ocupă biroul directorului.

AMBIANȚĂ Demisia, demisia, demisia...!

Chiar dacă simt că-i lasă puterile, cei cinci oameni aflați în greva foamei spun că vor continua protestul până când problemele lor vor fi soluționate.

VOX cu nene: Mi-a scăzut destul de mult glicemia, dar sunt stabil așa. Nu sunt probleme, deocamdată, mari. Oboist, dar decis să continui greva.

VOX : “Sunt obosit, mă doare capul, am o stare puțin de amețeală. -Și, cu toate acestea, continuați. –Continui, continui. Nu mai sunt nici prea coerent în vorbire.”

Pentru că CET-ul este în executare silită, toți banii care intră în contul instituției se duc la Finanțe si în contul datoriilor către Gaze și Electrica. Salariile angajaților sunt pe ultimul plan. Angajații CET nu pot intra nici măcar în somaj, pentru că societatea are datorii și la asigurările sociale. Ei au protestat, pâna acum, de 14 ori, însa nu au reușit să sensibilizeze autoritățile locale.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Ministrul Justiției îi avertizează pe judecători că riscă să rămână fără bani ( 3 Mai 2021 )

  Ministrul Justiției a trimis trei adrese judecătorilor pentru calculul salariilor magistraților! Stelian Ion le-a transmis instanțelor de judecată că deja au cheltuit 25% din creditele bugetare până în luna martie.

 • Lucrătorii din mine își vor primi banii pe 25 și 26 februarie ( 22 Februarie 2021 )

  Se găsesc soluții pentru cerințele minerilor! Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a declarat, după o întâlnire cu liderii minerilor care protestează deja de câteva zile în Valea Jiului, că lucrătorii din mine își vor primi salariile și restul drepturilor restante pe 25 și 26 februarie. Aceștia vor fi plătiți în trei tranșe, astfel: plata salariilor pe trei luni, plata salariilor compensatorii pentru angajații care ies la pensie și, totodată, pentru asigurarea transportului de la și spre locul de muncă, precum și pentru tichetele de masă. Anunțul său vine după ce premierul Florin Cîțu i-a avertizat pe mineri că le înțelege suferința, însă nu va permite ca în timpul mandatului său să aibă loc o mineriadă.

 • Grupul Transilvania General Import Export - European Drinks&Food, bun-platnic la bugetul de stat ( 18 Ianuarie 2021 )

  110 milioane de euro într-un singur an, contribuția la bugetul de stat a Grupului Transilvania General Import Export - European Drinks&Food, deținut de Viorel Micula și Ioan Micula! Economia românească...

 • Protest inedit al polițiștilor, începând de luni ( 10 Ianuarie 2021 )

  Nemulțumirile polițiștilor, bucuria șoferilor și pietonilor! De luni, polițiștii nu vor mai da amenzi pentru traversare neregulamentară, lipsa centurii de siguranță sau vorbitul la telefon în timpul deplasării cu mașina.

 • Ambulanțierii se pregătesc de proteste ( 1 Noiembrie 2020 )

  Ambulanțierii se pregătesc de proteste. Angajații din serviciile de ambulanță, au anunțat că, miercuri, 4 noiembrie, au programat un protest la nivel național, în intervalul orar 10.00 – 12.00, până marți, premierul...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2