Date companie
 
 
 
 

Lucrătorii din mine își vor primi banii pe 25 și 26 februarie

RSS Știri
 
 
Data publicării : 22 Februarie 2021
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : salarii, mineri
 

Se găsesc soluții pentru cerințele minerilor! Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a declarat, după o întâlnire cu liderii minerilor care protestează deja de câteva zile în Valea Jiului, că lucrătorii din mine își vor primi salariile și restul drepturilor restante pe 25 și 26 februarie. Aceștia vor fi plătiți în trei tranșe, astfel: plata salariilor pe trei luni, plata salariilor compensatorii pentru angajații care ies la pensie și, totodată, pentru asigurarea transportului de la și spre locul de muncă, precum și pentru tichetele de masă. Anunțul său vine după ce premierul Florin Cîțu i-a avertizat pe mineri că le înțelege suferința, însă nu va permite ca în timpul mandatului său să aibă loc o mineriadă.

FLORIN CÎȚU, premierul României

"Îi înțeleg, știu că trec printr-o perioadă dificilă, nu cred că soluția pe care au ales-o este una care rezolvă problemele. Nu mi se pare normal ce se întâmplă. De aceea spun că găsim soluții, îi înțeleg, știu că trec printr-o situație dificilă, formula prin care încearcă să rezolve această situație nu mi se pare cea mai fericită."

Premierul Cîțu a mai subliniat că a găsit soluții în ceea ce privește plata salariilor minerilor pentru următoarele trei luni.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2