Date companie
 
 
 
 

Aplicație pentru turiști

RSS Știri
 
 
Data publicării : 29 Iulie 2022
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Aplicatie turisti Sibiu
 

Turiștii iubitori de natură și experiențe autentice au la dispoziție noi instrumente digitale, cu ajutorul cărora pot descoperi zone pitorești. 54 de trasee de drumeție din județul Sibiu, care așteaptă să fie descoperite, sunt acum disponibile pe site-ul și aplicația ”Anii Drumeției”, dezvoltate în cadrul programului cu același nume, inițiat de către Consiliul Județean Sibiu. Aplicația a fost utilizată, pentru prima dată, într-o drumeție la care au participat membrii echipei de proiect, dar și alte persoane pasionate de turism.

”Deci avem, odată, Lacul Bâlea, aici, da. Șaua Caprei, acolo și Iezerul Caprei.”

Tot prin intermediul aplicației, producătorii locali au posibilitatea de a se promova, scopul final fiind acela ca turiștii să simtă gustul autentic al meleagurilor pe care le vizitează.

DANIELA CÎMPEAN, președinte, Consiliul Județean Sibiu
”Oricine își dorește să aibă parte de astfel de experiențe, în județul Sibiu, experiențe în care să îmbine mișcarea în aer liber cu gustul local și cu gustul, de ce nu, al evenimentelor care se petrec în județul nostru să poată să o facă liber, accesând o platformă pe care le-o punem la dispoziție.”

Aplicația ”Anii Drumeției” îi ajută pe turiști să aleagă dintr-o varietate de trasee, pentru drumeție, ciclism, călărie ori trasee pe apă, cu diferite grade de dificultate.


Aplicație pentru turiști

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2