Date companie
 
 
 
 

Ateliere de pictură și de arhitectură

RSS Știri
 
 
Data publicării : 16 Ianuarie 2022
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Ateliere liceeni Eminescu
 

Ziua Culturii Naționale, sărbătorită și de liceenii din Sectorul 1 al Capitalei. Expoziții, audiții și un spectacol extraordinar de poezie și lieduri au fost principalele surprize pregătite de tinerii talentați, sub auspiciile Centrului de Excelență în Arhitectură, Arte și Audiovizual împreună cu Primăria Sectorului 1.

prof.dr. arh. LUCA MATEI STOIAN, președinte CEAAA

"Este un eveniment extrem de important mai ales pentru liceele de specialitate. Deschidem stagiatura culturală în sectorul 1 iar Centrul de Excelență în Arhitectură, Arte și Audiovizual susține prin două work-shopuri, unul cu Liceul Dimitrie Paciurea și încă unul cu Liceul de Arhitectură și lucrări publice Socolescu."

DORU GOGULANCEA, ambasador cultural CEAAA

"Vom celebra acest eveniment în începutul anului cultural românesc prin participarea "Colegiului Național de Artă George Enescu" prin mai mulți elevi, prin două work-shopuri de pictură și de arhitectură."

GRAȚIELA STOIAN, vicepreședinte CEAAA

"Avem astăzi alături de noi foarte mulți participanți la acest eveniment cultural, tineri valoroși despre care vom mai auzi."

NICOLAE STOIAN, membru de onoare CEAAA

"Nu pot să fiu decat încântat, sunt extraordinar de emoționat de ce lucruri frumoase s-au întâmplat și se vor mai întâmpla până la lăsarea serii."

Evenimentul a fost susținut în cadrul proiectului expozițional "București. O arhitectură modernistă europeană", din spațiul cultural al Primariei Sectorului 1 din strada Piața Amzei nr. 13.


Ateliere de pictură și de arhitectură

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2