Date companie
 
 
 
 

Atmosferă de Crăciun

RSS Știri
 
 
Data publicării : 3 Decembrie 2023
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Targ de Craciun Constitutiei
 

Târgul de Crăciun din Piața Constituției a strâns și anul acesta încă din primele zile foarte mulți vizitatori. Acesta este la ediția cu numărul 16. Oamenii se pot bucura de un brad înalt de 30 de metri decorat cu mii de beculețe.

“E foarte frumos Târgul acesta de Crăciun. Bem un vin fiert, ne simțim bine suntem cu familia, cu toți cei dragi și ne bucurăm de minunata vreme.”

În Târgul de Crăciun din Piața Constituției sunt peste 130 de căsuțe ale meșteșugarilor. Cele mai căutate sunt preparatele culinare.

ANDREEA ISAR, comerciant

“Avem pomana porcului doar din porc românesc, pastramă de berbecuț, fasole iahnie, avem cartofi proaspeți prăjiți în untură, care sunt foarte, foarte căutați și varză călită.”

Pe lângă preparatele gastronomice se pot găsi și produse cosmetice. Un cadou potrivit pentru cei dragi, în perioada următoare.

ANA POSEA, comerciant

“O cremă de mâini deosebită cu ulei de avocado, un balsam de păr care ajută foarte bine părul în perioada rece și un unt de corp cu lavandă de exemplu care catifelează foarte bine pielea.”

Târgul de Crăciun din Piața Constituției va fi deschis până pe 26 decembrie.


Atmosferă de Crăciun

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

  • Târguri de sezon ( 20 Noiembrie 2022 )

    Astăzi și-a deschis porțile Târgul de Crăciun din Piața Constituției. Concertele live, Căsuța lui Moș Crăciun, patinoarul, caruselul și roata panoramică sunt doar câteva dintre atracțiile de anul acesta. De asemenea, târgul are numeroase căsuțe din lemn unde vizitatorii pot alege dintre cadourile specifice sărbătorilor de iarnă, jucării, obiecte handmade, suveniruri tradiționale și produse alimentare. În ciuda vremii neprietenoase, vizitatorii nu au lipsit.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2