Date companie
 
 
 
 

Târguri de sezon

RSS Știri
 
 
Data publicării : 20 Noiembrie 2022
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Targ de Craciun Constitutiei
 

Astăzi și-a deschis porțile Târgul de Crăciun din Piața Constituției. Concertele live, Căsuța lui Moș Crăciun, patinoarul, caruselul și roata panoramică sunt doar câteva dintre atracțiile de anul acesta. De asemenea, târgul are numeroase căsuțe din lemn unde vizitatorii pot alege dintre cadourile specifice sărbătorilor de iarnă, jucării, obiecte handmade, suveniruri tradiționale și produse alimentare. În ciuda vremii neprietenoase, vizitatorii nu au lipsit.

"Din păcate nu e cea mai bună vreme, bine că nu plouă mai rău, să luăm aer să vedem târgul cum arată."

"-Încă nu a venit toată lumea, dar foarte bine organizat pentru moment.
-Ce vă place mai mult?
-Accesoriile, copiii sunt foarte încântați de accesorii."

"Așteptăm vizitatorii cu produse tradiționale de Crăciun: sărmăluțe, pomana porcului, avem și pastramă de oaie, de asemenea, tochitură, fasole."

"Suntem din Dobrogea, de la Constanța, și v-am adus preparate dobrogene, făcute după rețete secrete pe care nu o să vi le spunem, dar vă așteptăm la târg să le degustați."

Târgul de Crăciun din Piața Constituției poate să fie vizitat zilnic, până pe 26 decembrie, accesul fiind gratuit, spre deosebire de anul trecut. Evenimentul este deschis de luni până vineri, între orele 12.00 și 23.00, în timp ce sâmbăta și duminica este deschis între orele 10.00 și 23.00.

Nu s-au speriat de vremea urâtă de afară nici vizitatorii fideli ai Târgului de la Agronomie. Ca de fiecare dată, don Mariano i-a așteptat cu preparate delicioase din pește și fructe de mare.

DON MARIANO, specialist fructe de mare și pește

"Avem peste 50 de produse tradiționale. Aici avem calcan, avem păstrăv, avem scrumbie, avem somn, avem guvizi, avem barbun, mici și cârnați de pește."

Târgul de la Agronomie este deschis în fiecare sâmbătă și duminică iar intrarea este liberă.


Târguri de sezon

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2