Date companie
 
 
 
 

Au fost semnate primele contracte cu finantare nerambursabila pentru tinerii care isi fac firma noua

RSS Știri
 
 
Data publicării : 20 Aprilie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : boc, finantare, contracte, angajamente, tineri, ministerul, firma, economiei, nerambursabila
 

Au fost semnate primele 70 de contracte cu finantare nerambursabila pentru tinerii care isi infiinteaza si dezvolta o firma noua. Solicitanții și-au pus semnatura pe angajamente la ministerul Economiei, in prezența premierului, care a tinut sa-i incurajeze.

EMIL BOC, premierul României "Eu va felicit pentru faptul ca aveti curaj. Pentru faptul ca aveti initiativa ,credeti in dumneavastra, credeti in capacitatea comuna de a promova proiecte in interes general, in interesul locurilor de munca in aceasta tara."

VOX "Aveam nevoie de o sustinere. Parintii se pare ca nu sunt de ajuns. Am aflat de acest program si imediat am deschis firma si vreau sa vad ce o sa se intample."

Programul dedicat tinerilor cu spirit de initiativa, pentru stimularea infiintarii si dezvoltarii microintreprinderilor, are mai multe obiective. Este vorba, printre altele, despre cresterea potentialului de accesare a surselor de finantare si dezvoltarea aptitudinilor antreprenoriale ale tinerilor, in scopul implicarii lor in structuri economice private.

CRISTIAN HAIDUC, președinte A.I.P.P.I.M.M. "Au avantaje din punct de vedere financiar pentru a accesa o finantare nerambursabila de pana la 10 mii de euro sau sa acceseze un credit bancar in cadrul acestui program de pana la 100 de mii de euro, cu garantia fondului de pana la 80 de mii de euro. Sunt scutiti de plata CAS de pana la 4 angajati"

Beneficiarii programului sunt tineri debutanti in afaceri, cu varste de cel mult 35 de ani, care nu au mai detinut calitatea de actionar sau asociat intr-o firma.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2