Date companie
 
 
 
 

Au fost semnate primele contracte cu finantare nerambursabila pentru tinerii care isi fac firma noua

RSS Știri
 
 
Data publicării : 20 Aprilie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : boc, finantare, contracte, angajamente, tineri, ministerul, firma, economiei, nerambursabila
 

Au fost semnate primele 70 de contracte cu finantare nerambursabila pentru tinerii care isi infiinteaza si dezvolta o firma noua. Solicitanții și-au pus semnatura pe angajamente la ministerul Economiei, in prezența premierului, care a tinut sa-i incurajeze.

EMIL BOC, premierul României "Eu va felicit pentru faptul ca aveti curaj. Pentru faptul ca aveti initiativa ,credeti in dumneavastra, credeti in capacitatea comuna de a promova proiecte in interes general, in interesul locurilor de munca in aceasta tara."

VOX "Aveam nevoie de o sustinere. Parintii se pare ca nu sunt de ajuns. Am aflat de acest program si imediat am deschis firma si vreau sa vad ce o sa se intample."

Programul dedicat tinerilor cu spirit de initiativa, pentru stimularea infiintarii si dezvoltarii microintreprinderilor, are mai multe obiective. Este vorba, printre altele, despre cresterea potentialului de accesare a surselor de finantare si dezvoltarea aptitudinilor antreprenoriale ale tinerilor, in scopul implicarii lor in structuri economice private.

CRISTIAN HAIDUC, președinte A.I.P.P.I.M.M. "Au avantaje din punct de vedere financiar pentru a accesa o finantare nerambursabila de pana la 10 mii de euro sau sa acceseze un credit bancar in cadrul acestui program de pana la 100 de mii de euro, cu garantia fondului de pana la 80 de mii de euro. Sunt scutiti de plata CAS de pana la 4 angajati"

Beneficiarii programului sunt tineri debutanti in afaceri, cu varste de cel mult 35 de ani, care nu au mai detinut calitatea de actionar sau asociat intr-o firma.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Infractorii sexuali, înscriși în registrul M.A.I. ( 16 Mai 2019 )

  Toate faptele penale de natură sexuală, indiferent de gravitatea lor, se vor înscrie într-un registru gestionat de Ministerul Afacerilor Interne. Informațiile vor putea fi accesate de un potențial angajator și de Poliție.

 • Ziua Națională a Inimii, dedicată conștientizării pericolelor bolilor cardiovasculare ( 4 Mai 2019 )

  Este Ziua Națională a Inimii! Marcată anual la data de 4 mai, această zi este dedicată conștientizării pericolelor bolilor cardiovasculare. Cu această ocazie, ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a atras atenția, printr-o postare pe rețeaua de socializare...

 • Modificări în sistemul de învățământ ( 23 Aprilie 2019 )

  Ministerul Educației operează noi modificări în sistemul de învățământ! Începând cu anul școlar 2019-2020, vor fi cu 29.400 mai puține locuri pentru învățământul preuniversitar cu frecvență la zi, față de câte sunt în prezent, potrivit...

 • Scumpirea cărnii la poarta fermei, nejustificată ( 23 Aprilie 2019 )

  Fermierii, contraziși de Ministerul Agriculturii! Potrivit unui comunicat transmis de ministerul condus de Petre Daea, scumpirea cărnii de pasăre și porc nu este justificată de situația din piață.

 • Pensionarii, înștiințați prin scrisori cu privire la recalcularea pensiilor ( 21 Aprilie 2019 )

  Toți pensionarii care vor primi pensii recalculate vor primi înștiințare acasă! Ministrul Muncii, Marius Budăi, a anunțat că ministerul va trimite fiecărui pensionar câte o scrisoare, în care va fi informat cu privire la recalcularea pensiei sale.

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2