Date companie
 
 
 
 

Au fost vaccinate cadre medicale din 10 spitale din țară

RSS Știri
 
 
Data publicării : 28 Decembrie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : vaccin, cadre medicale
 

960 de cadre medicale s-au vaccinat anti-COVID-19, duminică, din prima doză de vaccin! Anunțul a fost făcut de către reprezentanții Grupului de Comunicare Strategică. Campania de vaccinare în România a început duminică la Institutul Național de Boli Infecțioase „Prof. Dr. Matei Balș“ din Capitală. Prima persoană vaccinată a fost Mihaela Anghel, asistentă medicală generalistă, membră a echipei medicale. Conform reprezentanților Grupului de Comunicare Strategică, persoanele vaccinate nu au înregistrat efecte adverse. Vaccinarea personalului medical din cele 10 spitale aflate în prima linie în lupta cu COVID-19, din prima tranșă de vaccinuri livrate în data de 25 decembrie, continuă și astăzi și marți.

Coordonatorul campaniei de vaccinare împotriva COVID-19, Valeriu Gheorghiță, spune că a doua tranșă de vaccin ajunge în România marți. Potrivit lui Gheorghiță, întârzâierea a fost cauzată de o problemă de organizare și soft a companiei Pfizer. Repezentanții Grupului de Comunicare Strategică au anunțat că în opt țări s-a întârziat livrarea din cauza unor probleme tehnice ale producătorului. Săptămânal vom primi câte o tranșă de circa 150.000 de doze.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Autoritățile vor vaccinarea a 10.400.000 de români până în septembrie ( 16 Ianuarie 2021 )

  Premierul României s-a vaccinat împotriva COVID-19! Florin Cîțu s-a imunizat sâmbătă dimineață, la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila” din Capitală. Șeful Executivului a venit îmbrăcat cu un tricou pe care era scris mesajul „Împreună învingem pandemia”.

 • Raed Arafat s-a vaccinat anti-Covid-19 ( 11 Ianuarie 2021 )

  Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență s-a vaccinat anti-COVID! Raed Arafat a mers la Centrul de Vaccinare din cadrul Spitalului de Urgență „Prof. dr. Dimitrie Gerota” din Capitală.

 • 100 de cadre medicale, imunizate astăzi la Spitalul Universitar ( 30 Decembrie 2020 )

  Campania de vaccinare împotriva COVID-19 a început astăzi și la Spitalul Universitar din Capitală! Primii care s-au imunizat au fost medicii cei mai expuși – medicii de la UPU, din ATI și din Blocul Operator.

 • România va furniza circa 200.000 de doze de vaccin către Rep. Moldova ( 29 Decembrie 2020 )

  Țara noastră va sprijini Republica Moldova în procesul vaccinării anti-COVID! Anunțul a fost făcut de către președintele României, Klaus Iohannis, în timpul unei vizite oficiale efectuate la Chișinău.

 • Cele 10.000 de doze de vaccin, depozitate la Institutul Cantacuzino ( 26 Decembrie 2020 )

  Primele 10.000 de doze de vaccin anti-SARS-CoV-2 au ajuns, în această dimineață, la Institutul Cantacuzino, în Centrul Național de Stocare. În ceasta seară, dozele vor fi trimise către centrele de vaccinare...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2