Date companie
 
 
 
 

Un nou centru mobil de vaccinare

RSS Știri
 
 
Data publicării : 2 Iulie 2021
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : vaccin, centru
 

Un nou centru mobil de vaccinare s-a deschis astăzi în Sectorul 6 al Capitalei, la Piața Veteranilor! Membrii comunității se pot vaccina doar prezentând cartea de identitate. Serurile folosite sunt Pfizer și Johnson&Johnson. Aici se pot vaccina și persoanele care și-au făcut prima doză în altă parte și doresc să facă rapelul mai aproape de casă.

 "Ce vaccin ați ales? Johnson & Johnson! De ce? Pentru că se face și o doză și nu îmi e frică de vaccinuri. Și scăpăm de boală, toată lumea să fie bine, adică să nu avem probleme."

"Cum vi se pare ideea de centru mobil în zona dvs? Extraordinară! Ce vaccin ați ales? Johnson & Johnson!"

"Suntem aici în Sectorul 6 al Capitalei, lângă stația de metrou Lujerului cu caravana centrului mobil de vaccinare. În momentul de față, până la această oră s-au vaccinat 37 de persoane, majoritatea au făcut primul vaccin aici. Vaccinurile pe care le avem sunt Johnson și Pfizer. Au fost oameni care au venit și pentru a doua doză aici. Procedeul este destul de simplu, doar se scanează buletinul sau actul de identitate, fie și pașaport. Pacientul trebuie să completeze un formular și după care primește serul. După care 15 minute trebuie să rămână aici sub supravegherea pentru a-i înmâna după acea adeverință de vaccinare."

Centrul mobil de vaccinare rămâne până mâine seară la ora 20.00 lângă stația de metrou Lujerului din Sectorul 6, iar de duminică aceasta se va muta într-o altă zonă tot în Sectorul 6 al Capitalei. Potrivit cadrelor medicale, majoritatea tinerilor preferă vaccinul Pfizer, iar persoanele în vârstă preferă vaccinul Johnson & Johnson. România are peste 4 milioane și jumătate de persoane vaccinate complet.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2