Date companie
 
 
 
 

Au început repetițiile pentru un nou sezon "Opriți timpul"

RSS Știri
 
 
Data publicării : 2 Februarie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : sezon, nou, Opriți timpul
 

Timpul se oprește alături de Corina Chiriac și Adrian Enache! Au început repetițiile la emisiunea dumneavoastră preferată de dumincă! "Opriți timpul" se pregătește de un nou sezon.

AMBIANTA

Este cel de-al 13-lea, dar vine cu foarte mult noroc, într-un adevărat spectacol de televiziune! Platoul, luminile, camerele video, instrumentele muzicale sunt gata de show.

"Haideți să începem"
"Atenție! 3,2,1"
"Liniște, vă rog!"
"Plecăm cu dreptul!"
"Acuma merge?"
 "Nu-l ține de vorbă că trebuie s-o luăm de la început!"

Și cum putem marca începutul alfel decât cu un selfie, pentru fani.

La destinderea atmosferei au participat și Aurelian Temișan și Andreea Antonescu.

"Dacă îmi spunea cineva că Adrian Enache..."
"Vrei să vină șefa ta? A zis că da! Ți-a vorbit fotoliul?"
"Tu ești ala? Eu sunt ăla cu sânii mici."
"Să aud, Corina, zi și tu ceva."

Iar genurile muzicale se întrepătrund cu foarte multă naturalețe.

AC-DC-Cleante

Show-ul de divertisment de calitate vă aduce actori, ansambluri, trupe și profesioniști din diferite domenii. Iar interepreții dumneavoastră de suflet vor cânta live. Pe scurt, multă muzică, voie bună și timp de calitate, în curând, la Național TV. Fiți pregătiți să cântați și să dansați alături de artiștii îndrăgiți de dumneavoastră, să aflați noutățile momentului dar și picanterii din culise.

Călin Popa-director

"Filmările pentru noul sezon al emisiunii Opriți Timpul au început de câteva zile. Este un format nou, practic, emisiunea Opriți Timpul devine, zicem noi spectacol de televiziune. Sunt doi prezentatori alături de Corina Chiriac, gazda spectacolului va fi și Adrian Enache, se va cânta live pe parcursul întregii emisiuni, coregrafiile sunt noi, costumele sunt noi. Așadar, motive suficiente pentru ca telespectatorii, începând din 22 martie, în fiecare duminică de la ora 13.00, să opreasă timpul în casele lor, pe Național Tv, alături de Corina Chiriac, Adrian Enache și invitații lor într-un spectacol televizat de colecție."

"Corina, să știți că veți avea un mare succes!"


Au început repetițiile pentru un nou sezon "Opriți timpul"

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Noutăti și sfaturi din modă, la Opriți Timpul! ( 4 Aprilie 2020 )

  Spectacolul de televiziune, "Opriți Timpul", vă așteaptă cu o nouă ediție de colecție! Emisiunea voastră preferată de dumincă v-a pregătit pentru a treia ediție surprize de proporții și invitați pe măsură.

 • În 29 martie, o nouă premieră "Opriți Timpul" ( 28 Martie 2020 )

  Spectacolul de televiziune, "Opriți Timpul", vă așteaptă la o nouă ediție! Distracția va fi garantată de artiști îmdrăgiți de publicul larg. Corina Chiriac, Adrian Enache și Taraful Cleante v-au pregătit multe momente de neuitat, enigme și muzică live, toate acestea alături de coregrafiile spectaculoase ale baletului High Class.

 • Noi surprize, la "Opriți Timpul" ( 26 Martie 2020 )

  Spectacolul de televiziune, „Opriți Timpul”, vă pregătește noi surprize! Mult îndrăgiții Gabriel Cotabiță și Cătălin Crișan se cunosc de o viață și sunt prieteni foarte buni.

 • "Opriți Timpul", în topul audiențelor ( 23 Martie 2020 )

  Noul sezon al spectacolului de televiziune ”Opriți timpul” a început triumfător! Emisiunea preferată de duminică, Opriți Timpul, difuzată în data de 22 Martie 2020 pe Național Tv, a realizat o medie de audiență de 306.000 de telespectatori la nivel național.

 • „Opriți Timpul”, în casele românilor ( 22 Martie 2020 )

  Astăzi, s-a ridicat cortina celui de-al XII-lea sezon al spectacolului de televiziune „Opriți Timpul”, la Național TV! La ora 13.00, Corina Chiriac, Adrian Enache și invitații lor și-au făcut intrarea în casele dumneavoastră, cu muzică...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2