Date companie
 
 
 
 

Au început repetițiile pentru un nou sezon "Opriți timpul"

RSS Știri
 
 
Data publicării : 2 Februarie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : sezon, nou, Opriți timpul
 

Timpul se oprește alături de Corina Chiriac și Adrian Enache! Au început repetițiile la emisiunea dumneavoastră preferată de dumincă! "Opriți timpul" se pregătește de un nou sezon.

AMBIANTA

Este cel de-al 13-lea, dar vine cu foarte mult noroc, într-un adevărat spectacol de televiziune! Platoul, luminile, camerele video, instrumentele muzicale sunt gata de show.

"Haideți să începem"
"Atenție! 3,2,1"
"Liniște, vă rog!"
"Plecăm cu dreptul!"
"Acuma merge?"
 "Nu-l ține de vorbă că trebuie s-o luăm de la început!"

Și cum putem marca începutul alfel decât cu un selfie, pentru fani.

La destinderea atmosferei au participat și Aurelian Temișan și Andreea Antonescu.

"Dacă îmi spunea cineva că Adrian Enache..."
"Vrei să vină șefa ta? A zis că da! Ți-a vorbit fotoliul?"
"Tu ești ala? Eu sunt ăla cu sânii mici."
"Să aud, Corina, zi și tu ceva."

Iar genurile muzicale se întrepătrund cu foarte multă naturalețe.

AC-DC-Cleante

Show-ul de divertisment de calitate vă aduce actori, ansambluri, trupe și profesioniști din diferite domenii. Iar interepreții dumneavoastră de suflet vor cânta live. Pe scurt, multă muzică, voie bună și timp de calitate, în curând, la Național TV. Fiți pregătiți să cântați și să dansați alături de artiștii îndrăgiți de dumneavoastră, să aflați noutățile momentului dar și picanterii din culise.

Călin Popa-director

"Filmările pentru noul sezon al emisiunii Opriți Timpul au început de câteva zile. Este un format nou, practic, emisiunea Opriți Timpul devine, zicem noi spectacol de televiziune. Sunt doi prezentatori alături de Corina Chiriac, gazda spectacolului va fi și Adrian Enache, se va cânta live pe parcursul întregii emisiuni, coregrafiile sunt noi, costumele sunt noi. Așadar, motive suficiente pentru ca telespectatorii, începând din 22 martie, în fiecare duminică de la ora 13.00, să opreasă timpul în casele lor, pe Național Tv, alături de Corina Chiriac, Adrian Enache și invitații lor într-un spectacol televizat de colecție."

"Corina, să știți că veți avea un mare succes!"


Au început repetițiile pentru un nou sezon "Opriți timpul"

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Au început pregătirile pentru noul spectacol de televiziune, „START SHOW ROMÂNIA” ( 13 Septembrie 2020 )

  Spectacolul de televiziune "Opriți Timpul" a ajuns la final! Astăzi, telespectatorii au putut urmări ultima ediție best of a emisiunii, care a inclus cele mai bune momente ale edițiilor prezentate de îndrăgiții artiști Corina Chiriac și Adrian Enache în primăvara acestui an. Spectacolul continuă însă, la Național TV.

 • Ultima ediție best of a emisiunii „Opriți Timpul” ( 12 Septembrie 2020 )

  Ultima ediție a emisiunii „Opriți Timpul”, mâine de la ora 13:00, la Național TV! Timp de aproape trei ore, veți putea revedea cele mai bune momente din spectacolul de televiziune prezentat de îndrăgiții artiști Corina Chiriac și Adrian Enache în primăvara acestui an.

 • Pe 10 mai, spectacolul începe la Național TV de la ora 13.00 ( 4 Mai 2020 )

  „Opriți Timpul”, din nou în topul preferințelor telespectatorilor! Spectacolul cu îndrăgita cântăreață Corina Chiriac și efervescentul Adrian Enache drept prezentatori, a realizat, ieri, o medie de audiență de 443.000 persoane la nivel național, pentru fiecare minut al emisiunii. Minutul de aur a fost atins la ora 14.59, când spectacolul de televiziune a fost urmărit de 673.000 de persoane. A fost înregistrată cea mai bună performață din acest sezon, dar și din ultimii 6 ani.

  AMBIANTA

 • 500.000 de oameni au oprit timpul, alături de noi ( 20 Aprilie 2020 )

  De Sfintele Paști, telespectatorii celui mai nou spectacol de televiziune din România, “Opriți Timpul”, au avut parte de o ediție specială maraton, de patru ore. Iar eforturile echipei care realizează emisiunea dumneavoastră preferată, din fiecare duminică, au fost răsplătite, pentru că ați ales să fiți alături de noi. 291.000 de persoane au urmărit fiecare minut din "Opriți Timpul", emisiune prezentată de îndrăgiții Corina Chiriac și Adrian Enache.

 • Noutăti și sfaturi din modă, la Opriți Timpul! ( 4 Aprilie 2020 )

  Spectacolul de televiziune, "Opriți Timpul", vă așteaptă cu o nouă ediție de colecție! Emisiunea voastră preferată de dumincă v-a pregătit pentru a treia ediție surprize de proporții și invitați pe măsură.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2