Date companie
 
 
 
 

Au început pregătirile pentru noul spectacol de televiziune, „START SHOW ROMÂNIA”

RSS Știri
 
 
Data publicării : 13 Septembrie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Corina Chiriac, Opriți timpul, Adrian Enache, Start Show România
 

Spectacolul de televiziune "Opriți Timpul" a ajuns la final! Astăzi, telespectatorii au putut urmări ultima ediție best of a emisiunii, care a inclus cele mai bune momente ale edițiilor prezentate de îndrăgiții artiști Corina Chiriac și Adrian Enache în primăvara acestui an. Spectacolul continuă însă, la Național TV. Colegii noștri de la departamentul de producție au început deja demontarea decorului din studioul care a găzduit, timp de cinci ani, cei mai renumiți și îndrăgiți artiști din România, iar pregătirile pentru un alt spectacol de excepție sunt în toi. Timp de o săptămână, vă vom prezenta imagini cu stadiul pregătirilor pentru noul spectacol de televiziune "Start Show România", care va debuta la Național TV, duminica viitoare, pe 20 septembrie, de la ora 13:00. Îndrăgiții artiști Adrian Enache și Diana Matei, acompaniați de Taraful Cleante, dar și de baletul High Class, vor aduce în casele dumneavoastră, în fiecare săptămână, multă bună voie bună și momente inedite.


Au început pregătirile pentru noul spectacol de televiziune, „START SHOW ROMÂNIA”

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Adrian Enache, o alegere câștigătoare și pentru Radu Jude ( 28 Martie 2021 )

  Adrian Enache, gazdă alături de Diana Matei a emisiunii dumneavoastră preferate de duminică, Start Show România, face parte și dintr-un proiect extrem de apreciat în străinătate. Vorbim despre filmul "Babardeală cu bucluc sau porno balamuc", regizat de Radu Jude, marele câștigător al celei de-a 71-a ediții a Festivalului Internațional de Film de la Berlin. 

 • Jumătate de milion de telespectatori pentru „Start Show România” ( 22 Martie 2021 )

  Debut cu dreptul pentru cel de-al doilea sezon al spectacolului de televiziune „Start Show România”! O ediție fabuloasă i-a impresionat pe telespectatorii fideli ai Național TV. Astfel, 350.000 de oameni au urmărit fiecare minut al emisiunii dumneavoastră preferate de duminică.

 • Corina Chiriac a lansat volumul "Minuni trăite" ( 4 Martie 2021 )

  Corina Chiriac, îndrăgita artistă de muzică ușoară, actriță și una din realizatoarele preferate ale telespectatorilor Național TV, a lansat volumul "Minuni Trăite" la magazinul Muzica din Capitală! O carte în care regăsim sensibilitatea și esența Corinei Chiriac.

 • A doua ediție „Start Show România”, mâine, de la ora 13:00 ( 26 Septembrie 2020 )

  O nouă ediție "Start Show România", mâine, de la ora 13:00! Gazdele dumneavoastră preferate, Diana Matei și Adrian Enache, alături de Taraful Cleante și Baletul High Class vă așteaptă cu cel mai nou spectacol de televiziune. 

 • Prima ediție „Start Show România”, în preferințele telespectatorilor ( 21 Septembrie 2020 )

  Prima ediție a noului spectacol de televiziune "Start Show România" s-a situat în topul preferințelor dumneavoastră! Emisiunea presărată cu poveștile de viață ale unora dintre cei mai renumiți artiști, muzică de calitate și multă bună dispoziție a realizat o medie de audiență de 183.000 de persoane la nivel național, pentru fiecare minut al ediției. 

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2