Date companie
 
 
 
 

Adrian Enache, o alegere câștigătoare și pentru Radu Jude

RSS Știri
 
 
Data publicării : 28 Martie 2021
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : film, Start Show România
 

Adrian Enache, gazdă alături de Diana Matei a emisiunii dumneavoastră preferate de duminică, Start Show România, face parte și dintr-un proiect extrem de apreciat în străinătate. Vorbim despre filmul "Babardeală cu bucluc sau porno balamuc", regizat de Radu Jude, marele câștigător al celei de-a 71-a ediții a Festivalului Internațional de Film de la Berlin. Adrian Enache a fost selecționat pentru distribuția lungmetrajului, chiar datorită senzaționalului show de la Național TV, după cum le-a mărturisit artistul telespectatorilor.

ADRIAN ENACHE, gazdă, Start Show România

"Radu Jude, unul dintre cei mai prolifici regizori români și talentați, mie mi-a spus personal că m-a văzut la această emisiune și faptul că nu citesc prompter și că sunt spontan și că am replicile întotdeauna la mine m-a făcut să te aleg și chiar nu îți dau să înveți nimic, te uiți în ochii lui Axinte și vedeți voi ce replici vă dați că alea sunt bune."

Cu replici spumoase și artiști de excepție vă veți întâlni și duminica viitoare, de la ora 13.00, la Start Show România!« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2