Date companie
 
 
 
 

Filmul „O secundă”, lansat la București

RSS Știri
 
 
Data publicării : 22 August 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : depresie, film, regizor, iacob, teaser, secunda
 

Teaser-ul peliculei “O secundă”, lansat, vineri seară, în București! “O secundă” este o poveste despre rivalitate, concurență, frământări, o poveste despre durerea care macină sufletul omului. O poveste în care fiecare se poate regăsi.

OCTAVIAN IACOB, regizor „- Pentru că eram plecat din țară, deja de patru ani, am fost plecat datorită unui eveniment din viața mea care m-a adus aproape de a simți acest prag al depresiei și, așa am zis, hai să facem un film despre asta, pentru că mulți nu vorbesc din teamă, din jenă sau mai știu eu din ce alte motive închipuite. - Filmul este inspirat din viața ta reală? - În proporție de 50%, da! După ce am aprofundat această problemă, mi-am dat seama că putem face mai mult decât o simplă poveste a unui om.” 

CLAUDIU LUPAȘ, actor „- În cazul meu, viața bate filmul! Mă caracterizează din anumite puncte de vedere, îmi bazez viata pe foarte multe reguli și respect, însă cred că sunt o ființă care vede lucrurile într-un anumit echilibru! - Cât ați repetat rolul? - Să spunem puțin, pentru că, într-un oarecare fel, face parte din felul în care sunt.” 

VLADISLAVA BRIA, actriță „Personajul meu a fost ales în concordanță cu personalitatea mea în viața de zi cu zi, dar, oricum, este o provocare și este dificil ca să intru în rol, pentru că sunt momente în care personajul meu clachează, nu mai are răbdare. Eu, în viața de zi cu zi, sunt o persoană extrem de răbdătoare.” 

MAIA MORGENSTERN, actriță „Durerea face parte din viață, accept-o! Ține piept înfrângerii. Și ea face parte din viață. Vezi tu, depresia, depresia asta în care te afunzi e o boală ce nu ține cont de cine ești sau ce ești.” 

VOX „Extraordinar de frumos! Nu mă așteptam la așa ceva, un new film action și dramă extrem de reușit. Chiar și din teaser îți poți da seama că poți avea un suspans, de la început, până la sfârșit.” 

VOX „- Actorii superbi, nu știu, a fost foarte frumos! - Vei merge la cinema? - Normal, normal, abia îl aștept!” 

Filmul ce durează aproximativ două ore a fost filmat în 44 de zile. Producătorii filmului doresc să-l lanseze în cinematografe anul viitor, în funcție și de evoluția pandemiei de coronavirus.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2