Date companie
 
 
 
 

Autostrada Soarelui, plină de gropi

RSS Știri
 
 
Data publicării : 16 Martie 2019
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : reabilitare, autostrada, gropi, soarelui
 

Autostrada Soarelui, transformată în autostrada gropilor! Pe o distanță de circa 30 de kilometri, Autostrada București-Constanța a devenit traseu de slalom. Covorul asfaltic s-a transformat într-un șvaițer, iar craterele pun la încercare nervii și dexteritatea șoferilor.

VOX ”Au fost situații în care încerci să eviți o groapă și poate pune în pericol viața”

VOX “ Asta este România!”

TORA APETRII, reporter ”1 Mai bate la ușă, iar Autostrada Soarelui nu este deloc pregătită pentru cele peste 60 de mii de mașini ce vor trece pe aici la startul sezonului. Așa arată prima bandă pe ambele sensuri de mers ale tronsonului București- Fundulea, pe o porțiune de 35 de kilometri.”

Potrivit reprezentanților Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, cel mai devreme în aprilie ar putea începe reabilitarea autostrăzii spre mare. Deocamdată, se organizează licitație pentru încredințarea lucrării. În cazul în care vor fi contestații, atunci reabilitarea ar putea fi amânată până anul viitor, iar lucrările vor dura cel puțin doi ani. Momentan, se desfășoară marea cârpeală.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Execuția tronsonului de autostradă Biharia – Borș, în grafic ( 27 Iulie 2019 )

  Execuția tronsonului de autostradă Biharia – Borș demonstrează că se poate, dacă există mobilizare bani și interes pentru astfel de lucrări. Potrivit autorităților, se lucrează în ritm susținut la primul tronson care va lega Autostrada...

 • Podul peste ( 18 Iulie 2019 )

  Podul peste Argeș, de la Adunații Copăceni, se închide, începând de azi, timp de 6 luni! Podul tranzitat, zilnic, de mii de mașini, intră în reparații, iar circulatia se va desfășura pe un pod provizoriu, situat la kilometrul 19, care...

 • Muzeul de Istorie Naturală din Iași a intrat în renovare. Elefantul Gaba rămâne în șantier ( 28 Iunie 2019 )

  Muzeul de Istorie Naturală đin Iași a intrat într-un amplu proces de reabilitare, după șase ani de când a fost închis. Exponatele au fost mutate, cu excepția elefantului indian Gaba, cel mai impresionant obiect din patrimoniul muzeului.

 • Podul promisiunilor ( 22 Iunie 2019 )

  Ultimatum fără rezultat! Lucrările la podul ce trece peste Argeș, de puțin peste 200 de metri, bat pasul pe loc, în timp ce în zona kilometrului 36 pe autostrada București - Pitești, mai ales în weekend, se formează cozi uriașe de câțiva kilometri. 

 • Coliziune mortală între un microbuz și o dubă, pe A 1 ( 16 Mai 2019 )

  Accident cumplit pe A 1! O femeie de 43 de ani a murit și șase persoane au fost rănite după ce un microbuz s-a ciocnit cu o dubă. În microbuz se aflau 14 oameni care lucrau la o firmă de curierat din București.

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2