Date companie
 
 
 
 

Aventură romantică, încheiată cu mașina în lacul Plumbuita

RSS Știri
 
 
Data publicării : 17 Aprilie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : masina, medic, lacul, aventura, plumbuita, aistenta
 

O aventură romantică era cât pe ce să se transforme într-o tragedie! Un medic însurat și o asistentă medicală și-au dat întâlnire pe malul lacului Plumbuita. Cei doi au stat în mașina parcată pe malul lacului, dar medicul a uitat să tragă frâna de mână. Autoturismul, parcat în pantă, a luat-o la vale și a ajuns rapid la doi metri sub apă. Din fericire, protagoniștii aventurii au scapat nevătămați, dar mașina de lux a suferit daune foarte mari.

LAURENȚIU BICIUȘCĂ, medic, Spitalul Clinic de Urgență București ”- Am fost solicitați pentru un accident rutier cu doua victime, 40 si 41 de ani. O ușoară stare de hipotermie. Ambele persoane au refuzat tratamentul și transportul la spital. - Erau în apă când ați ajuns? - Nu, au ieșit singuri. La momentul sosirii noastre erau deja pe mal.”

CORNEL RUXEA, plutonier major, I.S.U. București ”- Am intervenit pentru o mașină căzută în lac. Victime nu sunt. Am căutat în mașină, totul este în regulă, nu mai prezintă o urgență. - Cât de adâncă e apa? - Doi-trei metri. Temperatura e de 6-7 grade.”

Pompierii s-au chinuit mai bine de o oră să scoată mașina din lac, dar nu au reușit. Aceasta urmează să fie recuperată de proprietar.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2