Date companie
 
 
 
 

Bãcãuanii care au mers sã-si plãteascã impozitele au gãsit ghiseele închise

RSS Știri
 
 
Data publicării : 5 Ianuarie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : impozite, bacau, taxe
 

Dacă în multe județe românii și-au putut plăti taxele și impozitele locale în primele două zile lucrătoare ale noului an, băcăuanii nu au avut același noroc. Oamenii care au mers să-și achite dările către stat s-au trezit în fața ghișeelor închise. Potrivit unui afiș pus pe ușa de la intrare, Serviciul Taxe și Impozite Bacău se va deschide abia pe 7 ianuarie.

AMBIANȚĂ: "-Vedeți ce chestie, ce trai avem! Ca sã-ți rezolvi ceva tre` sã... (vine altã femeie) - Da ce, n-o deschis? -Nu, pe 7. Da, zic nu vin ieri cã vin astãzi, zic sã platesc niste taxe. - Na, pãi acolo mã duceam si eu. Mãi, nici la luat banii nu vin repede?"

VOX: "-Stiti de ce este închis? -Cred ca sã mãrescã taxele, asa cred eu."

VOX: "-De ce ati venit? -Sã plãtesc impozitul. -Stiti de ce e închis? - Nu. (...) Am vãzut asearã televizor. -Ce ati vãzut? - Taxele si impozitele s-au reluat de ieri, dar în alte orase."

Reprezentanții Primăriei nu au putut fi contactați.

VOX: "Asta este situatia, așa este în România."

VOX: "Luni la 5 sunt aici, ca sã ocup primul loc!"

Românii care își plătesc taxele și impozitele în primele trei luni ale anului beneficiază de o reducere de 10%.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Atenționare de călătorie pentru Ungaria ( 10 August 2019 )

  Avertizare de călătorie in Ungaria! Cetățenii români care doresc să călătorească în țara vecină sau o tranzitează sunt avertizați de Ministerul Afacerilor Externe că sistemul pentru plata taxelor rutiere din Ungaria nu va fi disponibil, începând...

 • Tren personal, deraiat în județul Bacău ( 8 Iunie 2019 )

  Accident feroviar, în această dimineață, pe raza localității băcăuane Căiuți! Un tren personal, în care se aflau peste 50 de călători, care circula între Ciceu și Focșani, a lovit bena unui camion, la o trecere la nivel cu calea ferată...

 • O mamă și fetița ei au murit în incendiul care le-a cuprins casa, la Bacău ( 17 Aprilie 2019 )

  Tragedie cumplită în județul Bacău! O femeie de 34 de ani și fiica ei de nouă ani au murit, după ce casa în care locuiau a luat foc. Incendiul a izbucnit în noaptea de marți spre miercuri, într-o casă din comuna Mănăstirea Cașin.

 • Protestul taximetriștilor ( 13 Februarie 2019 )

  Protest de amploare al taximetriștilor, în Capitală! Sute de șoferi și-au adus taxiurile în Piața Victoriei, în fața sediului Guvernului. Ei au acuzat ilegalitățile practicate de platformele online de transport și au solicitat modificarea legii taximetriei.

 • Dobânzile depozitelor la bănci vor scădea, potrivit guvernatorului BNR ( 12 Februarie 2019 )

  Guvernatorul BNR, dezvăluiri importante în cadrul audierii de la Comisia Economică a Senatului! Mugur Isărescu a precizat că "taxa pe lăcomie", aplicată pe activele financiare ale băncilor este un eșec total. 

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2