Date companie
 
 
 
 

Zeci de oameni au preferat să meargă la ghișeu, pentru plata taxelor

RSS Știri
 
 
Data publicării : 15 Februarie 2021
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : impozite, taxe
 

Zeci de bucureșteni s-au așezat la coadă dis-de-dimineață la ghișeele administrațiilor fiscale ca să își plătească dările către stat. Deși pot plăti și online, dar și în magazine și benzinării, câteva zeci de persoane au venit la direcțiile de taxe și impozite chiar cu o oră și jumătate înainte de începerea programului.

ALEXANDRA VLAD, reporter
"Oamenii nu s-au lăsat convinși nici de angajații Primăriei, care le-au explicat că nu este nevoie să stea în frig ore în șir. Aceștia sunt neîncrezători în noile modalități de plată și spun că nu vor să rămână cu datorii. Până pe 31 martie, cei care își plătesc toate taxele beneficiază de o reducere de 10 la sută."

VOX "Nu plătesc online, aduc o cerere în numele fiicei mele, să-i facă reducere." 
VOX "Puteți plăti online, nu are cine să vă ajute? Nu, nu, eu singură vin aici. Mulțumesc lui Dumnezeu că pot să merg, cu bastonul, dar pot să merg. E mai sigur din mâna mea ."
VOX "Ați avut probleme cu plata online? Da, eu nici acum nu figurez că aș avea taxele și impozitele pe anul acesta de plătit. Problema este că nu le merge aplicația, mie îmi apare că aș fi zero, deci dacă stau liniștită la anul poate să-mi bage impozitul plus penalitățile, pentru că nu le merge aplicația."
VOX "Mi s-a blocat locul de parcare, am fost la mobilitate urbană să văd care este situația, mi s-a spus că am o restanță, deși eu știu că nu am această restanță, iar acum trebuie să demonstrez eu că nu am datorie pentru că ei nu pot justifica ce anume datorez statului ”

Dacă anumite acte pot fi ridicate doar de la ghișeu, impozitele și taxele pot fi achitate online, pe ghișeul.ro, cu reducere, până pe 31 martie.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2