Date companie
 
 
 
 

Bãtaie cu răngi, la un liceu din Curtea de Argeș

RSS Știri
 
 
Data publicării : 31 Martie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : raniti, bataie, profesori, arges, romi, elevi, liceu, scoala, curtea, ranga
 

Bătaie ca-n filme, într-un liceu din Curtea de Argeș, unde douã grupuri de romi s-au încãierat cu răngile. Trei elevi au fost răniți în timpul scandalului care a avut loc în pauzã și profesorii au fost cei care au sărit ca să-i despartă pe bãtãuși. Victimele susțin cã agresorii au nãvãlit în clasã și au sãrit la bãtaie.

VOX " E bătut, terminat e desfigurat, picioare în cap. Au intrat peste el în clasa, 20 de persoane. Eu nu mai am curaj să las copilul la școala."

VOX "L-a mai bătut o dată, acum o lună. Nu știu că au format gașcă.  Ce or avea cu ei?"

Cei trei elevi bãtuți au ajuns la spital. Unul dintre ei a fost lovit cu o țeavã în cap.

VOX "Am ajuns la fața locului. Am găsit o altercație între elevi. Am luat doi, în loc de unul."

Potrivit reprezentanților școlii, conflictul dintre cele douã grupuri de tineri ar fi izbucnit, inițial, pe o rețea de socializare.

IOAN CĂLINESCU, director liceu "Pe rețelele de socializare au avut un schimb de replici, nu tocmai ortodoxe. Astazi, în pauză, au găsit de cuviință să rezolve într-un stil mai puțin educativ conflictul."

Agresorii au fost identificați și duși la poliție, pentru audieri.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Fosta conducere a Primăriei Sector 5, deplasare de lux la Cannes ( 21 Noiembrie 2020 )

  Plimbare în Franța, de 150.000 de euro, descoperită de Curtea de Conturi la Primăria Sectorului 5. Potrivit raportului dat publicității de actuala conducere a primăriei, privind activitatea instituției...

 • Paznicul unui spital din județul Argeș a pulverizat spray lacrimogen asupra pisicii ( 19 Noiembrie 2020 )

  Incident bizar, la spitalul din Ștefănești, județul Argeș! 28 de pacienți și 30 de cadre medicale au fost evacuați, din cauza unui miros înțepător care se simțea în toată clădirea unității sanitare. Pacienții imobilizați...

 • Himera educației online ( 5 Noiembrie 2020 )

  Himera învățământului online, subliniată de fostul europarlamentar Cătălin Ivan! În urma experienței sale ca membru în Comisia de învățământ a Parlamentului European, Cătălin Ivan avertizează în legătură cu consecințele negative asupra copiilor în cazul folosirii îndelungate a acestei forme de învățământ.

 • Școala online, misiune grea ( 2 Noiembrie 2020 )

  Școala online, misiune grea în vremea pandemiei, pentru elevi, părinți și profesori. În prezent, peste jumătate din școlile și grădinițele din România se află în scenariile roșu și galben. Un milion de copii fac școala exclusiv online, ceea ce înseamnă griji în plus și pentru părinți, avertizează Ramona Ioana Bruynseels, candidat PPUSL la Senat, dar și mamă a două fetițe.

 • Fostul polițist Eugen Stan, condamnat definitiv pentru agresiuni sexuale ( 30 Octombrie 2020 )

  Fostul politist Eugen Stan din cadrul Brigăzii Rutiere București, acuzat de mai multe agresiuni sexuale asupra minorilor, a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel București la 20 de ani de închisoare.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2