Date companie
 
 
 
 

Băiețel strivit de un zid, în județul Argeș

RSS Știri
 
 
Data publicării : 31 Iulie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : baiat, arges, medici, bucatarie, mama, murit, bunica, daramaturi, dragos, zid, bradu, chirpici
 

Dramă sfâșietoare în județul Argeș! Un copil în vârstă de 10 ani a murit în chinuri groaznice, strivit de un zid care s-a dărâmat peste el chiar în curtea casei. Dragoș a stat minute în șir inconștient, acoperit de moloz, în timp ce familia îl căuta disperată. Părinții se despărțiseră și copilul locuia cu mama și cu bunica în localitatea Bradu. Aseară a rămas singur în curte, la joacă, după ce mama și bunica au intrat în casă. În timpul zilei, câțiva muncitori tocmiți de mama lui Dragoș au dărâmat o bucătărie din chirpici. Unul dintre pereții bucătăriei rămăsese, însă, în picioare și acesta s-a prăbușit peste copil. Când au văzut că nu mai vine în casă, mama și bunica au început să-l caute. Într-un final l-au găsit sub dărâmături.

AMBIANȚĂ "- Sub ăsta l-am găsit. Când am săltat, el era ghemuit aici. - S-a dărâmat zidul peste el? - Da, l-a prins în fund."

VOX "Să căutăm acolo sub peretele ăla și când am dat ăla la o parte am văzut copilul. Am auzit o bubuitură și după aia m-am uitat acolo."

VOX "Se juca pe afară. S-a dus acolo și a căzut pe el. Noi nu am știut că el s-a dus acolo."

Copilul a fost dus de urgență la spital, dar medicii nu au mai reușit să-l salveze.

VOX "- Noi l-am găsit, la sosirea echipajului, în curte, inconștient, întins în curte. Am acordat primul ajutor. - Prezenta semne vitale? - Puls foarte mic, saturație la fel."

Dragoș a mai avut o surioară, care a murit înainte de nașterea lui. Decesul fetiței a și dus la destrămarea familiei, iar copilul rămăsese în grija mamei.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2