Date companie
 
 
 
 

Bal caritabil, la Palatul Ghika

RSS Știri
 
 
Data publicării : 13 Februarie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : palatul, bal, caritabil, ghika, fundatia, blue, heron
 

Bal caritabil la Palatul Ghika! Peste 250 de personalități din mediul de afaceri, corpul diplomatic și societatea civilă au participat la cea de-a cincea ediție Valentine`s Day Charity Ball, organizată de Fundația Blue Heron. Prestigiosul eveniment, care se desfășoară anual, își propune să strângă fonduri în beneficiul programului de burse universitare destinat tinerilor merituoși, fără posibilități materiale.

STEFANIA MAGIDSON, presedinte, Fundatia Blue Heron "Fundatia a fost stabilita in Beverly Hills cu ajutorul initial al romanilor din diaspora si americanilor. Am dezvoltat-o si a inflorit de-a lungul a 9 ani si iata-ne in aceasta seara celebrand inca o data rezultatele unei munci asidue si de foarte mult suflet."

De la apariție și până în prezent, Fundația a reușit să strângă 760 de mii de dolari de la peste 600 de donatori din Statele Unite ale Americii și din România. De acești bani au beneficiat 115 bursieri, toți proveniți din centrele de plasament. Anul acesta, Fundația și-a propus să ofere alte 50 de burse în valoare de o mie de euro fiecare.

MIKE COSTACHE, director de strategie, Fundatia Blue Heron "Ne aflam aici nu pt a incerca sa scoatem bani de la dvs., nu vreau sa vorbesc despre bani in aceasta seara. Acum 8 ani eram cu toti in Los Angeles, nu ne gandeam la baluri, nu ne gandeam decat la faptul ca eram plecati de foarte mici din Romania si doream sa facem ceva mai mult decat sa vorbim despre faptul ca vrem sa facem ceva.".

În cadrul balului, soții von Groningen au fost onorați cu premiul umanitar "Forget-Me-Not" pentru contribuții remarcabile în societatea civilă românească.

VALERIA VON GRONINGEN, premiat "Multumesc fundatiei Blue Heron pt invitatie, pt trofeul obtinut, multumesc pt tot ceea ce faceti pt copiii din Romania."

Programul serii a fost întregit cu expoziții, prezentări de modă și momente artistice.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • CFR Cluj, meci caritabil pentru Alexandra ( 5 Septembrie 2019 )

  CFR Cluj se alătură campaniei "Făuritorii de minuni" pentru a o sprijini pe Alexandra, o fetiță de cinci ani care s-a născut cu o malformație rară: nu are urechi, nici canale auditive, nici pavilioane. Campioana României la fotbal...

 • Wine and Street Food Festival, în premieră, la Palatul Parlamentului ( 12 Iulie 2019 )

  Wine and Street Food Festival, cel mai mare eveniment dedicat vinului si street food-ului din Romania, a fost inaugurat la Palatul Parlamentului din București. Pentru prima dată, festivalul reunește oferta extrem de variată...

 • Conferința Națională în domeniul Educației, la a V-a ediție ( 6 Iunie 2019 )

  Sistemul de învățământ din România, pus în discuție la Conferința Națională în domeniul Educației, organizată la București. În cadrul celei de-a V-a ediții a conferinței organizate de Asociația „Ține de Noi”, împreună cu Fundația Hanns Seidel – România...

 • Academia de Baschet a CSM Oradea a găzduit o seară specială ( 17 Decembrie 2018 )

  Sute de copii, părinți, antrenori, jucători și prieteni ai baschetului au participat la serbarea de Craciun a copiilor de la Academia de Baschet a Clubului Sportiv din Oradea! Festivitatea, aflată la cea de-a 8-a editie a cuprins traditionalul meci al părinților cu antrenorii, la care a asistat o întreaga tribună de copii și membri ai Academiei CSM Oradea, toți îmbrăcați în alb.

 • Târg caritabil de Crăciun, organizat de cercetași ( 15 Decembrie 2018 )

  Acțiune caritabilă, în prag de sărbători! Cercetașii din centrul local ”Lupii ageri Popești- Leordeni” au organizat, astăzi, ediția a 4-a a Târgului caritabil de Crăciun, într-un mall din Capitală. Cercetașii au confecționat, timp de o lună...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2