Date companie
 
 
 
 

Balul aviatorilor

RSS Știri
 
 
Data publicării : 16 Ianuarie 2022
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Balul aviatorilor
 

Mare sărbătoare în breasla aviatorilor. Peste 100 de cadre active și în rezervă s-au reunit la Cercul Militar Național pentru a participa la cea de-a 16-a ediție a Balului Aviatorilor. Și în acest an evenimentul a fost organizat de Asociația Română pentru Propaganda și Istoria Aeronauticii.

comandor ALEXANDRU POPA, președinte ARPIA București

"Sunt prezenți membri ai ARPIA București-Otopeni la această petrecere, membri cuprinși cu vârsta între 20 și 93 de ani. Având în vedere că suntem la început de an permiteți-mi să transmit cele mai frumoase gânduri, multă sănătate și fericire."

DOINA GHIȚESCU, membru ARPIA

"Vreau să vă spun că an de an se întâmplă aici la Cercul Militar Național, la casa Cercului Militar, se întâmplă Balul Revelionului, Revelionul aviatorilor."

La balul aviatorilor a fost invitat de onoare și generalul cosmonaut Dumitru Prunariu, singurul român care a zburat în spațiul cosmic. La 14 mai 1981 Dumitru Prunariu a participat la misiunea Soiuz 40 din cadrul programului spațial „Intercosmos”. A petrecut în spațiu 7 zile, 20 de ore și 42 de minute.

gen.r. DUMITRU PRUNARIU, cosmonaut

"Aviatorii români au fost întodeauna buni specialiști, oameni care și-au făcut meseria din dragoste, din pasiune pentru ceea ce au făcut, din aviatori au ajuns și cosmonauți. Întodeauna aviația a reprezentat o castă aparte, o castă deschisă, o castă care pe lângă profesionalismul deosebit, iubește viața. "

Asociația Română pentru Propaganda și Istoria Aeronauticii care numără 1500 de membri are ca scop promovarea spiritului aeronautic, promovarea aviației și susținerea imaginii Forțelor Aeriene Române, reprezentarea și protecția socială a aviatorilor și a tuturor membrilor săi.


Balul aviatorilor

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2