Date companie
 
 
 
 

Balul caritabil "Împreună pentru o viață mai bună!", în folosul copiilor cu autism

RSS Știri
 
 
Data publicării : 8 Decembrie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : bihor, copii, social, autism, femei, bal, caritabil, asociatia, sos, clubul, democrate
 

Primul bal caritabil "Împreună pentru o viață mai bună!", organizat de Clubul Femeilor Social Democrate din Bihor, în parteneriat cu Asociația S.O.S. Autism, și-a atins scopul! Organizatorii au reușit să strângă peste 55.000 de lei. Beneficiarii au vârste cuprinse între 3 și 35 de ani și suferă de tulburări din spectrul autist.

LILLA DEBELKA, vicepreședinte, Organizația Femeilor PSD Bihor "Acest eveniment vine în sprijinul copiilor cu autism, care au neapărată nevoie de crearea unor condiții favorabile, pentru depășirea problemelor dificile de adaptare, comunicare și socializare."

SONIA DRĂGHICI, deputat PSD Bihor "Este un număr de 55 de copii, pe care vrem să-i ajutăm, astfel încât să strângem fonduri, pentru a contribui la educația lor psihopedagogică."

IOAN MANG, președinte PSD Bihor "Să reușim să le asigurăm un tratament gratuit, cu traineri plătiți din fondurile care se vor strânge."

Fondurile au fost strânse prin licitarea unor obiecte care au aparținut unor personalități politice, sportivi sau mari artiști. Printre aceștia se numără Martin Schulz, președintele Parlamentului European, Victor Ponta, premierul României, campionii olimpici Ivan Patzaichin și Gabriela Szabo, eroul de la Sevilla, Helmuth Duckadam și marea actriță Stela Popescu.

MIHAELA TATU "Mă voi strădui să sensibilizez buzunarele membrilor Clubului Femeilor Social Democrate, ca să fie cât mai generoși, pentru a ajuta această categorie de copii."

Din banii obținuți se va construi un centru de intervenție terapeutică și un centru de zi pentru persoanele neșcolarizate din cadrul Asociației S.O.S. Autism. În plus, va fi asigurată o echipă multidisciplinară, care să intervină în fiecare caz și care va coordona terapii și programe specifice autismului, în general, costisitoare pentru părinți.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2