Date companie
 
 
 
 

Băncile le recomandă case executate silit, clienților care vor credite ipotecare

RSS Știri
 
 
Data publicării : 20 Februarie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : credite, banci, clienti, locuinte, silit, executate
 

Locuințele executate silit, mai ușor de cumpărat! În încercarea de a scăpa de stocul mare de imobile, băncile vin cu oferte la pachet: la acordarea unui credit, banca îi pune la dispoziție clientului liste cu locuințe pe care le poate cumpăra. Procedura este foarte simplă. Clientul își exprimă intenția de a accesa un credit, iar banca îi oferă cele mai bune opțiuni de cumpărare, pentru banii de care dispune.

ANAMARIA ROTAR, director vânzari firmă creditare "Acum, începând de anul acesta, îi sprijinim și cu sfaturi, le punem la dispoziție aceste liste, dacă găsesc ceva de interes ne ducem mai departe, vizionăm imobilele, avem noi toate documentele de proprietate."

Băncile încearcă astfel să scape de numărul mare de proprietăți confiscate de la clienții care nu și-au putut achita ratele.

prin telefon LIVIU URECHE, analist imobiliar "Pe perioada de criză știm că băncile au acumulat multe imobile cu credite neperformante și care sunt în momentul ăsta executate silit. În acest moment e binevenită și această ofertă a băncilor de a oferi clienților. Când le oferă un credit să le ofere și această listă."

Opiniile potențialilor clienți sunt împărțite.

prin telefon LIVIU URECHE, analist imobiliar "Sunt oameni care au reticențe față de aceste executări silite, fiind vorba de un istoric mai puțin fericit sau indiferent de situație. Există reticențe față de aceste achiziții, dar există si clienți care văd o oportunitate într-un preț poate mai mic cu 5%, poate 10% decât imobilele din piața liberă.

Anul trecut, rata creditelor neperformante a depășit pragul de 20%, astfel că băncile pun la dispoziție câteva mii de locuințe executate silit.

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • 51 de locuințe sunt jefuite, zilnic, în România ( 1 Octombrie 2020 )

  Amenințări noi, riscuri vechi! Anul acesta, din cauza restricțiilor impuse pe fondul pandemiei, românii au fost obligați, mai mult ca niciodată, să stea acasă, pentru siguranța lor și a celor dragi. Asta nu i-a descurajat însă pe hoți.

 • Clienții băncilor din Lituania și Estonia, atacați de hackeri români ( 29 Septembrie 2020 )

  Sute de clienți ai unor bănci din Lituania și Estonia, atacați de hackeri din România! 600 de clienți au fost prejudiciați cu 200.000 de euro. Din momentul declanșării anchetei coordonate de procurorii...

 • Perchezitii într-un dosar de escrocare a unei bănci ( 12 August 2020 )

  Percheziții de amploare în Capitală și în județele Călărași, Dâmbovița, Ialomița, Ilfov, Teleorman și Mureș! Oamenii legii au descins la 45 de adrese, la persoane bănuite că au obținut credite de nevoi personale cu acte false.

 • Cofetărie în pandemie ( 6 Iulie 2020 )

  Pandemia de coronavirus a închis multe afaceri, dar unii antreprenori s-au ambiționat să reziste chiar și cu restricțiile impuse de autorități. Un lanț de cofetării din capitală a înțeles că cel mai important lucru este să...

 • Sprijin de la C.S.A.L.B., pentru românii care au probleme cu băncile ( 23 Iunie 2020 )

  Românii care au probleme cu băncile au putut apela la ajutorul Centrului de Soluționare Alternativă a Litigiilor în domeniul Bancar și pe timp de pandemie, chiar dacă restrictiile impuse au prelungit timpul de soluționare...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2