Date companie
 
 
 
 

Bărbat jefuit de 200.000 lei pe șoseaua de centură Măgurele din Ilfov

RSS Știri
 
 
Data publicării : 28 Iunie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : fier vechi, barbat talharit, sosea de centura Bragadiru, barbati mascati
 

Un bărbat care a fost talharit acum 3 săptămâni de două sute de mii de euro pe șoseaua de centură de la Bragadiru a pățit același lucru, într-o altă zi! Victima a fost atacată pe o alta șosea de centură ilfoveană, de la Măgurele. De aceasta data, a ramas fără 200 de mii de lei, iar atacatorii par sa fie aceiași- patru indivizi mascati. Bãrbatul pagibit sustine cã a scos banii pentru a cumpãra fier vechi.

CLAUDIA BURADA, purtãtor de cuvânt Politia Ilfov: "Am fost sesizati de cãtre un bãrbat cã în timp ce se deplasa cu autoturismul pe soseaua de centurã în zona localitãtii Jilava a fost blocat în trafic de douã autoturisme din care au coborât patru persoane mascate, care au spart un geam lateral al autoturismului sãu."

Păgubitul a ajuns la spital cu hipertensiune arterială, iar șoferul masinii atacate- cu rani ușoare, după ce a fost lovit de hoți.

dr. FLORIN BICA, Spitalul Bagdasar-Arseni: ''Unul dintre ei nu are niciun fel de problemă. A avut doar un salt hipertensiv, probabil din cauza enervãrii. Celãlalt este, însã, agresat, sau este contuzionat, mai bine zis, nu cunosc cauza exactă.''

Pacientul va rãmâne sub supraveghere 24 de ore în sectia de chirurgie generalã.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Întâlnire de coșmar ( 23 Iunie 2023 )

  Întâlnire amoroasă stabilită prin intermediul unei aplicații de dating, transformată în coșmar! Un bărbat, în vârstă de 46 de ani, a trecut prin momente dramatice într-o locuință din Zărnești...

 • Autostrada A1, în beznă, din cauza hoților de fier vechi ( 8 Noiembrie 2014 )

  Hoții de fier vechi nu au nicio limită! Ultima ispravă a acestora o reprezintă furtul unui transformator de pe autostrada A1 Sibiu- Sebeș, care s-a cufundat în beznă. Dispozitivul electric a fost demontat piesă cu piesă, pentru a fi valorificat la centrele de colectare a metalelor. 

 • Bãtaie pe fierul vechi, la o groapã de gunoi de la marginea orașului Drobeta Turnu-Severin ( 14 Decembrie 2013 )

  Violențã la marginea orașului Drobeta Turnu-Severin. Sute de romi se iau la bãtaie pentru a câștiga câteva zeci de lei pentru fierul vechi scos din mormanele de gunoaie. Unul dintre romi a ajuns la spital cu capul spart, dupã ce a fost lovit cu sapa de un alt bãrbat. Mai mulți jandarmi au intervenit la fața locului.

 • Un hoț de fier vechi a încercat să fugă de jandarmii brăileni ( 14 Noiembrie 2012 )

  Jandarmii brăileni au fost nevoiți să dea adevărate probe de atletism pentru prinderea unui hoț de fier vechi. Bărbatul prins la furat pe proprietatea unei ferme de animale a reușit să urce într-o mașină, dar, în goana lui nebună, a lovit un alt autoturism, care era parcat. Disperat, a coborât din vehicul și a luat-o la fugă, numai că oamenii legii au alergat mai repede și au pus mâna pe hoț după 70 de metri.

 • Descinderi, la afaceriștii cu fier vechi din București și din Ilfov ( 4 Mai 2012 )

  7 milioane de euro, acesta este prejudiciul adus bugetului statului, de 25 de afaceriști cu fier vechi din București și din județul Ilfov. Polițiștii au descins la sediile și la domiciliile suspecților.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2