Date companie
 
 
 
 

Barbatul care si-a dat foc, in fata Palatului Cotroceni, spune ca i s-a cerut spaga pentru pensionare

RSS Știri
 
 
Data publicării : 10 Iunie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : spaga, pensionare, maior in rezerva, si-a dat foc
 

Petre Murjan, maiorul în rezervă, în vârstă de 59 de ani, care și-a dat foc, miercuri, în fața Palatului Cotroceni, susține că i s-a solicitat o șpagă de 2000 de euro pentru a se putea pensiona. Mai mult, acesta spune că a depus petiții, în acest sens, atât la președinție, cât și la MApN, însă nu a primit niciun răspuns. În replică, purtătorul de cuvânt al MApN a declarat că Petre Murjan va fi dat în judecată pentru declarații calomnioase.

prin telefon: PETRE MURJAN, bărbatul care și-a dat foc: "M-au plimbat o sãptãmânã si ceva si domne, dumneata nu misti nimic, ca orice român înteleg, am o sticlã, aici fãrã douã mii de euro nu discutãm! (...)Pe data de 17 ianuarie si pe 3 februarie, m-am adresat presedintelui tãrii! I-am scris asa: mi s-a cerut spagã si i-am arãtat cã am trecut prin asta în '88, oare nu s-a schimbat nimic din '88 pânã acum?! Nu am primit rãspuns pânã acum de la domnul presedinte, nici de la MApN."

prin telefon: TIBERIU FRĂȚILĂ, purt. de cuv., MApN: "Angajatii de la Sectorul 3 îsi rezervã dreptul sã îl dea în judecatã pentru declaratii calomnioase, toate declaratiile sunt false, nu a adresat niciun memoriu, ci a fãcut o contestatie la care a primit un rãspuns."

Petre Murjan este membru al sindicatelor cadrelor militare disponibilizate sau în rezervă și a ieșit la pensie în 1988, cu grad de maior.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Românii își vor putea cumpăra vechime în muncă ( 25 Septembrie 2020 )

  Românii își vor putea cumpăra vechime în muncă! Șeful Cancelariei premierului, Ionel Dancă, a anunțat că persoanele care au vârsta de pensionare, dar au stagiu incomplet de cotizare pot cumpăra vechime în limita a șase ani.

 • Când ieșim la pensie? ( 9 Ianuarie 2020 )

  Continuă controversa în privința prelungirii vârstei de pensionare! După ce ieri vicepremierul Raluca Turcan a declarat într-o conferință de presă, că Executivul nu exclude să introducă posibilitatea creșterii opționale a vârstei de pensionare la 70 de ani, astăzi, într-o discuție telefonică cu un reporter al televiziunii noastre a precizat că „nu s-a pus nicio secundă problema obligativității”, și că însemna doar crearea unui cadru legal pentru cei care vor să muncească mai mult. 

 • Zece persoane arestate preventiv în dosarul înmatriculărilor frauduloase ( 13 Septembrie 2019 )

  Arestări în dosarul mitei pentru înmatriculări frauduloase! Magistrații Tribunalului Sibiu au admis propunerea procurorilor privind arestarea preventivă a zece dintre persoanele cercetate în dosar. Este vorba de angajați ai Registrului Auto Român...

 • Persoane reținute în ancheta privind înmatriculările frauduloase ( 12 Septembrie 2019 )

  11 persoane au fost reținute după perchezițiile din ”dosarul înmatricularilor frauduloase”. Mai multe perchezitii au avut loc în trei județe și în București, la angajați RAR, intermediari și polițiști bănuiți că înmatriculau mașini cu probleme tehnice.

 • Ministrul Finanțelor, Dragoș Vâlcov, urmărit penal pentru trafic de influență și luare de mită ( 14 Martie 2015 )

  Cutremur în Guvernul României! Ministrul Finanțelor, Darius Vâlcov, a fost pus sub acuzare pentru trafic de influență. Procurorii Direcției Naționale Anticorupție îl acuză că, în calitate de primar al orașului Slatina, ar fi intervenit în favoarea unui om de afaceri în atribuirea unor contracte de reabilitare a sistemului de alimentare cu apă și canalizare din județul Olt. Potrivit comunicatului D.N.A, urmare a înțelegerii cu...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2