Date companie
 
 
 
 

Bărbatul din Galați care și-a împușcat fosta soție de trei ori în cap s-a predat la poliție

RSS Știri
 
 
Data publicării : 8 Martie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : galati, pistolar
 

Bărbatul din Galați care și-a împușcat fosta soție de trei ori în cap s-a predat la poliție. Suspectul a aflat că este căutat de oamenii legii și a decis să meargă de bună voie să dea declarații. Atacatorul ar fi comis gestul de supãrare cã femeia a intentat divorț și are un iubit.

MARIAN VASILIU, soțul victimei: "Eu am avut gând negru. Am vrut sã mã duc sã mã omor. Nu a fost prima datã, am mai avut o tentativã. Dupã ce ați tras? da. Am vrut sã mã duc și am vãzut un reportaj la televizor și am vãzut ce a declarat ea. Și am rãmas eu șocat, cum poți sã minți sã zici asemenea minciuni."

MARIAN VASILIU, soțul victimei: "Plãnuiați? nu. Pe moment mi-a venit. Dacã am vãzut cã ea tot nu vrea sã stea la discuții, cã eu m-am dus și discutam prin gard. Ieri m-am dus și am prins-o la poartã. Vi s-a urcat la cap cum se zice? Nebuneala aia. Eu știu. Bãi, am investit o viațã în femeia asta."

Femeia a rãmas internatã în spital. Ea va fi supusă unei interventii chirurgicale la începutul saptamânii viitoare.

BOGDAN COJOCARU, purtator de cuvânt IPJ Galați: "Acesta este cercetat de polițiștii din cadrul biroulu de investigații criminale sub aspectul sãvãrțirii infracțiounilor de lovire sau alte violențe și violare de domiciliu."

Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2