Date companie
 
 
 
 

Bărbatul suspectat că ar fi ucis-o pe femeia din Argeș și-a recunoscut fapta

RSS Știri
 
 
Data publicării : 31 Mai 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : arges, ucis, suspect, crima, femeie, barbat, reconstituire
 

Bãrbatul reținut în cazul cadavrului mutilat al unei femei, descoperit în râul Argeș, și-a recunoscut fapta. Individul a plâns în fața anchetatorilor și a spus cã regretã ce a fãcut. A povestit însã cã, dupã ce a omorât-o, a dus-o în casa lui din Topoloveni, unde a tãiat-o în bucãți, apoi le-a transportat până la râul Argeș. Mobilul crimei: jaful și violul. Bãrbatul abia ieșise luna trecutã din închisoare, unde a stat pentru o agresiune sexualã asupra unei tinere, pe care a și tãiat-o cu un cutter. Suspectul a fost prins după ce anchetatorii au analizat imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale unui magazin din Topoloveni. În imagini se vede cum femeia se urcã în mașina lui. La verificare, polițiștii au gãsit urme de sânge în autoturismul bãrbatului.

VIOREL VASILE, șef Direcția de Investigații Criminale "Identificarea lui s-a fãcut atât prin declarații de martori, cât și de pe imagini de pe camere video."

Medicii spun cã suspectul are mai multe rãni pe corp. Cel mai probabil femeia s-a luptat cu el și l-a rãnit cu unghiile.

DAN MANU, șef Laboratorul de Medicinã Legalã Argeș "A fost examinatã în aceastã dimineațã, costatându-se leziuni traumatice. Dar, atenție, cu suprafațã micã! Am în vedere, în primul rând, unghiile."

La reconstituirea crimei au asistat și locuitorii din Topoloveni.

VOX "Domnule, este strigãtor la cer. Ce mai, vã dați seama! Fãrã cuvinte!"

Rudele suspectului sunt sunt oripilate de fapta îngrozitoare a acestuia.

MIRCEA MÂNZÃRARU, unchiul suspectului "Dupã figura pe care o are, îi pare rãu. Dar, acum, dacã el e criminalul, sã stea acolo pânã mã duc eu sã-l scot."

VOX "- Și, când ați intrat în casã, ați vãzut ceva ciudat? Pete de sânge? – Nu! Absolut nimic. Bãiatul ãsta, sã vã spun, eu nu cred nici la ora actualã, când sunt în fața dumneavoastrã."

Bãrbatul nu este cãsãtorit și locuiește singur. El a mai fost condamnat pentru viol și fusese eliberat condiționat în urmă cu o lună, dupã cinci ani și trei luni de executare a pedepsei. Magistrații au decis, atunci, cã poate sta în libertate, pentru cã pe parcursul executãrii condamnării nu a avut nicio abatere. Pe lângă pedeapsa pentru viol, bărbatul a mai stat dupã gratii pentru furt și a mai fost închis în Grecia, pentru trecere frauduloasã a frontierei.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2