Date companie
 
 
 
 

Bătaie între iubitorii de animale și hingheri, la Constanța

RSS Știri
 
 
Data publicării : 11 Iulie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : constanta, scandal, drepturi, animale, caini, maidanezi, adapost, hingheri, ecarisaj, activisti
 

Scandal la un adăpost de câini din Constanța! Activiștii pentru drepturile animalelor s-au luat la bătaie cu hingherii care ajunseseră la adăpost cu o mașină plină de maidanezi.

AMBIANȚĂ "Afară toata lumea că s-au încins spiritele! Afară! Ușa închisă la mașină!"

VOX "În momentul în care a venit mașina de pe teren, parcă au înebunit. S-au transformat! Au început să tragă de mașină, să sară la bătaie la băieți! Trântiți pe jos, juliți."

VOX "Au tras de mine, se și vede. M-au zgâriat, m-au luat de gât, m-au trântit pe jos! Un domn Macovei s-a urcat pur și simplu cu picioarele pe mine."

Activiștii pentru drepturile animalelor aveau acordul primăriei de a vizita și fotografia adăpostul. Ei susțin că au fost împiedicați să vadă condițiile în care sunt ținuți câinii.

prin telefon: SORIN BELU, reprezentant, Asociația Baricada Verde "Exact când au deschis ușa, unii din câini, poate asta nu v-au spus cei de la Ecarisaj, erau legați în plasă. Și de aici au apărut vorbe. Domnule, ce faci, cum îi ții așa?"

Angajații de la Ecarisaj spun că în spatele acestui scandal ar fi un zvon apărut pe o rețea de socializare, conform căruia o barjă cu câini de la Sulina trebuie să ajungă la Constanța. Agresorii s-au ales cu dosar penal pentru loviri și alte violențe.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2