Date companie
 
 
 
 

Bataie între polițiști și un grup de tineri petrecăreți, la Galați

RSS Știri
 
 
Data publicării : 11 Mai 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : raniti, galati, bataie, medici, tineri, club, urgente, petrecareti, primiri, poltisti
 

Bătaie și la Galați, între polițiști și un grup de tineri! Aceștia din urmă susțin că oamenii legii i-au agresat fără motiv, când se întorceau de la o petrecere. În replică, polițiștii spun că au intervenit din cauză că tinerii, aflați în stare avansată de ebrietate, făceau scandal după ce au petrecut într-un club întreaga noapte.

VOX "- M-au omorât cu bătaia! – Cu ce v-au lovit? – Cu bastonul! Mi-a dat în cap, am căzut jos, mi-a dat picioare în cap, coaste.. Nu mai pot! Mi-a pus cătușe, am ajuns la secție."

VOX "Au spus că noi suntem huligani. Am fost duși la secție si batuți și reținuti de la 3 până la ora asta, fără niciun motiv."

CRISTINA TATULICI, purtător de cuvânt, I.P.J. Galați "Suspecții au refuzat să se legitimeze și l-au atacat pe polițist, acesta folosind un spray din dotare, după care a pornit în urmărirea a trei dintre ei. Cei trei suspecți s-au opus încătușării, motiv pentru care polițiștii Secției 2, împreună cu cei din secțiile 1 și 5, au folosit forța pentru a-i imobiliza."

Trei dintre petrecăreți au ajuns pe mâna medicilor, la Unitatea de Primiri Urgențe, din cadrul Spitalului Județean Galați.

LIDIA ȘANDRU, medic, U.P.U. Spitalul Județean Galați "Cu diverse traume postagresiune. Unul dintre acesti pacienti se află internat în camera de stabilizare, fiind mai grav, necesitând investigații suplimentare."

Printre răniți se numărăr și un polițist.

CRISTINA TATULICI, purtător de cuvânt, I.P.J. Galați "Au aruncat cu pietre către el, chiar și cu o bordură, acesta apărându-se cu mâna dreaptă, pe care o are în prezent imobilizată."

Cazul este anchetat, acum, de procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galați. Tinerii sunt cercetați pentru ultraj contra autorității. În ceea ce-i privește pe polițiști, conducerea Inspectoratului Județean de Poliție a dispus o anchetă internă, pentru a se stabili dacă aceștia au acționat conform procedurii, în momentul reținerii suspecților.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2