Date companie
 
 
 
 

Bebeluș abandonat în toaleta unui supermarket din Sectorul 2

RSS Știri
 
 
Data publicării : 22 Decembrie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : abandonat, ambulanta, bebelus
 

Descoperire șocantă, în toaleta unui hipermarket din Sectorul 2 al Capitalei! Este vorba despre un bebeluș, în vârstă de doar 10 zile, abandonat de cea care i-a dat viață, într-o pungă agățată în cuierul toaletei. La fața locului, a sosit rapid o ambulanță, care l-a transportat pe micuț la Spitalul Grigore Alexandrescu. Nimeni nu știe încă ce a determinat-o pe mamă să recurgă la acest gest în prag de sărbători.

Prin telefon: ALIS GRASU, director, Ambulanța București: "A fost transportat la Spitalul Grigore Alexandrescu, unde va intra în grija autorităților pentru a se identifica părinții sau a fi mai departe transportat într-o unitate de îngrijire! (...) Era îmbrăcat în salopetă, avea bontul ombilical în ordine, deci căzuse ombilicul. (...) Era un copil într-o stare de sănătate bună!"

Reprezentanții Direcției pentru Protecția Copilului Sector 2 spun că se confruntă frecvent cu astfel de cazuri. Aceștia au deschis o anchetă în speranța că vor da de urma mamei. Dacă demersul lor se va solda cu un eșec, micuțul va fi dat în grija unui asistent maternal.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2