Date companie
 
 
 
 

Bihorenii s-au grăbit să voteze încă de la primele ore ale dimineții

RSS Știri
 
 
Data publicării : 6 Decembrie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : bihor, vot, urne
 

Bihorenii s-au mobilizat încă de la primele ore ale dimineții și s-au prezentat la urne, pentru a-și alege reprezentanții în Senat și în Camera Deputaților, pentru următorii patru ani! Oamenii susțin că își doresc politicieni cinstiți, care să le reprezinte interesele și care să pună cetățenii pe primul plan, și nu interesele personale.

VOX "Să pună la punct sistemul sanitar și sistemul de învățământ."

VOX "Să se facă o schimbare, că ne-am săturat, să fie liniște odată în țară și să se apuce să facă spitale, ce trebuie."

VOX "Să fie cinstiți și devotați patriei."

VOX "Prioritatea ar trebui să fie cetățeanul."

VOX "Prioritățile viitorilor parlamentari ar trebui să fie dezvoltarea țării, și economic, și social și să nu se uite de cei cu dizabilități și de animalele fără stăpân."

Autoritățile locale au luat măsurile necesare pentru ca procesul de vot să se desfășoare în condiții optime.

GEORGIA CRĂCIUN, reporter "Și în Bihor, alegerile parlamentare se desfășoară în condiții speciale, impuse de actuala stare epidemiologică. S-au luat măsuri stricte, astfel încât procesul de vot să se deruleze în condiții de deplină siguranță sanitară. 150.000 măști de protecție, 125.000 de perechi de mănuși de protecție și 1.200 litri de dezinfectant s-au distribuit secțiilor de votare din județ. În sălile de vot au acces cel mult cinci alegători în același timp, care trebuie să se dezinfecteze pe mâini și să poarte mască de protecție."

În județul Bihor au fost amenajate 655 de secții de votare, 145 dintre acestea fiind în Municipiul Oradea. Peste 3.000 de persoane, care nu s-au putut deplasa fizic la urne din cauză că se află în izolare sau în carantină la domiciliu, au solicitat urna mobila.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2