Date companie
 
 
 
 

Bilanț la Poliția de Frontieră Română

RSS Știri
 
 
Data publicării : 25 Ianuarie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : serbia, ucraina, republica moldova, politisti de frontiera, politia de frontiera, bilant, trafic tigari, 9 milioane de pachete, 50 de milioane de lei
 

Moment de bilant la Politia de Frontiera Română. Cea mai mare problemă la granita a fost si in 2010 traficul de tigari netimbrate, aduse ilegal din Ucraina, Serbia si Republica Moldova.

IOAN BUDA - sef Politia de Frontiera Romana: "Exista o presiune foarte mare la frontiera externa in legatura cu traficul de tigari. Au fost retinute peste 9 milioane de pachete de tigari in valoare de peste 50 de milioane de lei".

Un alt punct important pe agenda Politiei de Frontiera il reprezinta securizarea granitelor cu tarile care nu fac parte din Uniunea Europeana, in vederea intrarii in Spatiul Shengen.

TRAIAN IGAS - Ministrul de Interne: "Sa incercam sa schimbam perceptia europenilor despre Romania si despre vamile din Romania si nu in ultimul rand sa continuam acea munca din 2010 pe combaterea evaziunii fiscale."

Politistii de frontiera au depistat anul trecut peste două mii de cetateni straini implicati in migratia ilegala. De asemenea, oamenii legii au constatat o crestere a numarului persoanelor ascunse in mijloacele de transport pentru a trece ilegal granița.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2