Date companie
 
 
 
 

"Bobocii" Academiei de Politie din Bucuresti au depus juramantul de credinta.

RSS Știri
 
 
Data publicării : 17 Septembrie 2010
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : boboci, academie, academie de politie, juramant, credinta
 

Moment solemn, la Academia de Politie din Capitala, acolo unde 700 de studenti au depus juramântul. Dupa aproape doua luni de instructie într-o unitate a Ministerului de Interne, tinerii au putut sa-si revada rudele si prietenii, prezenti la ceremonie. Pentru a ajunge aici, studentii au avut de trecut mai multe examene, informeaza NewsIn.

"Jur sa-mi apar tara chiar cu pretul vietii!"

VASILE BLAGA, ministrul Internelor "Îi felicit! S-au batut dar de aici începe greul! Au reusit sa intre pe bancile acestei institutii prestigioase de învatamânt"

Studenta: "Sunt bucuroasa ca am scapat! Stiu ca o sa fie greu, dar o sa fie bine!"

Studenta: "Emotii, emotii si iar emotii!"

Potrivit Adevarul.ro, Vasile Blaga a tinut sa le transmita studentilor ca aceia care închid ochii la abuzuri sau cei care comit ilegalitati nu au ce cauta în Ministerul de Interne.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Buna Vestire, zi de mare sărbătoare creștină ( 25 Martie 2018 )

  Buna Vestire, zi de mare sărbătoare pentru creștinii ortodocși și catolici! Este cinstită ziua în care Arhanghelul Gavriil i-a vestit Fecioarei Maria că a fost aleasă de Dumnezeu să dea naștere Mântuitorului Iisus Hristos.

 • Literatură și credință, la Târgul de Carte Libris din Brașov ( 31 Martie 2017 )

  Dezbateri și recitaluri de muzică, în cadrul Târgului de carte de la Brașov! Sute de participanți au luat parte la o dezbatere despre literatură și credință, care a avut în centru lucrarea “Jurnalul fericirii”, comentată de părintele Constantin Necula.

 • Primarul Cătălin Cherecheș a depus jurământul, după care s-a întors în arestul de la Gherla ( 18 Iulie 2016 )

  Cearta ca la ușa cortului la Baia Mare, la depunerea jurământului primarului ales aflat în închisoare! Sute de oameni s-au adunat în fața primăriei și au scandat împotriva jandarmilor, nemultumiți că nu sunt lasați să-l vadă pe Cătălin Chereches. Cherecheș a jurat cu mâna pe Constituție și pe Biblie că va sluji orașul cu pricepere și credință.

 • România între tradiție și credință, la ”Miezul Problemei” ( 30 Aprilie 2016 )

  Legătura dintre tradiție și credință! Cât de importantă este credința pentru români și cât și cum își mai respectă tradițiile? O dezbatere plină de miez, în Vinerea Mare, la emisiunea Miezul Problemei. Mesajele invitaților emisiunii Miezul Problemei, către toți românii aflați în prag de sărbătoare, îndeamnă la iubire, bunătate și smerenie.

 • Icoană împotriva fumatului, la Spitalul de Pneumoftiziologie din Sibiu ( 26 Mai 2015 )

  Zeci de fumători din Sibiu au venit să se roage la o icoană a Maicii Domnului, despre care se spune că îi ajută pe credincioși să scape de patima tutunului. Icoana a fost adusă de la Mănăstirea Sihăstria Putnei, la biserica din curtea Spitalului de Pneumoftiziologie din Sibiu. Nu oricine însă se poate apropia de icoană. Oamenii spun că o femeie care voia să se lase de fumat, dar nu avea credință...

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Miercuri, 17 Oct. 2018

1 USD = 4.0359 RON
0.0018
1 EUR = 4.6667 RON
-0.0010
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2