Date companie
 
 
 
 

Bona copilului Elodiei, audiată la Curtea de Apel Pitești

RSS Știri
 
 
Data publicării : 17 Decembrie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : copil, pitesti, curtea, apel, bona, audiata, elodia, cioaca
 

Martor-cheie audiat în cazul Elodia, la Curtea de Apel Pitești! Elena Teodor, bona care a îngrijit copilul celor doi soți, Cristian Cioacă și Elodia Ghinescu, a fost prezentă pentru prima dată în fața magistraților. Bona de 66 de ani a recunoscut mai multe obiecte găsite în râpă, pe care, potrivit procurorilor, le-ar fi aruncat Cioacă după crimă.

CRINA RADU, avocat ''Toate obiectele, acea bavețică, sticluțele cu parfum, pernuțele pe care copilul se juca și stătea, foarte multe obiecte de-acolo au fost recunoscute și chiar faptul că bona a indicat unde erau localizate în imobilul de pe strada Gloriei."

Bona a mai făcut o declarație importantă pentru anchetă: odată cu Elodia, din casă a dispărut și un cuțit.

AMBIANȚĂ "- Domnule Cioacă, ați aruncat sau nu cuțitul din bucătărie? - La mulți ani!"

Elena Teodor a mai declarat că Elodia și Cioacă aveau o relație foarte bună și că niciodată nu i-a auzit certându-se.

AMBIANȚĂ "- Ați văzut pete de sânge în casă? Îl vedeți capabil pe Cristian Cioacă să-și ucidă soția?"

EMILIA GHINESCU, mama Elodiei Ghinescu "- A trecut timp foarte mult, a recunoscut foarte multe lucruri. - Ați vãzut ce-a zis, că nu crede că a ucis-o Cioacă. - Ei, păi nu crede nici ea nimic, ce sã creadă, pentru că nimeni nu știe nimic."

Procesul se va relua pe 13 ianuarie. Avocata Elodia Ghinescu și polițistul Cristian Cioacă au fost căsătoriți trei ani. În 2007, povestea lor de iubire s-a sfârșit tragic, prin dispariția misterioasă a Elodiei. În urmă cu un an, Cioacă a fost arestat preventiv, pentru uciderea soției sale. În vară, bărbatul a fost condamnat la 22 de ani de închisoare, iar acum este încarcerat la Penitenciarul Colibași.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2