Date companie
 
 
 
 

Brașov, orașul fără căldură

RSS Știri
 
 
Data publicării : 6 Noiembrie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : caldura, brasov, apartamente, locatari, frig, termica, energie, furnizare
 

Mii de oameni stau în locuințe fără căldură! Se întâmplă la Brașov, unde locatarii au ajuns să stea în case îmbrăcați mai ceva ca afară.

AMBIANȚĂ "Ia uitati, 2 pulovere, vesta și asta. Așa stau în casă."

Doamna din imagini spune că are în casă maximum 10 grade. Ca ea sunt, însă, și alți locatari, care din primăvară nu au apă caldă, iar în aceasta toamna au constatat că nu primesc nici căldură.

VOX "- Și dacă vreau să mă uit la TV așa stau. - Cu geacă? - Nici pe timpul lui Ceaușescu nu a fost așa."

Oamenii încearcă să se încălzească cu ce pot. Așa se face că radiatoarele electrice și aerotermele au ajuns la mare preț.

AMBIANȚĂ "- Uitati, cu asta. - Ce e asta, un radiator? - Un radiator-ventilator. Îl bag în plapumă și dorm cu el. Îi mai dau drumul."

VOX "Am zis că nu sunt oameni cei care conduc Brașovul, pentru că nu au suflet. Nu am fost niciodata datori! De 40 de ani nu am fost datori."

Firma care distribuia agentul termic în Brașov a intrat în insolvență. Ca să rezolve situația furnizării căldurii, municipalitatea a decis înființarea unei noi societati și a anunțat că pe 1 noiembrie lucrurile revin la normal. Din păcate, nu a fost așa! Întâi noiembrie a trecut și oamenii stau tot în frig, iar administrația locală nu pare că s-ar mobiliza în interesul locuitorilor care stau în frig.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2