Date companie
 
 
 
 

Brașov, orașul fără căldură

RSS Știri
 
 
Data publicării : 6 Noiembrie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : caldura, brasov, apartamente, locatari, frig, termica, energie, furnizare
 

Mii de oameni stau în locuințe fără căldură! Se întâmplă la Brașov, unde locatarii au ajuns să stea în case îmbrăcați mai ceva ca afară.

AMBIANȚĂ "Ia uitati, 2 pulovere, vesta și asta. Așa stau în casă."

Doamna din imagini spune că are în casă maximum 10 grade. Ca ea sunt, însă, și alți locatari, care din primăvară nu au apă caldă, iar în aceasta toamna au constatat că nu primesc nici căldură.

VOX "- Și dacă vreau să mă uit la TV așa stau. - Cu geacă? - Nici pe timpul lui Ceaușescu nu a fost așa."

Oamenii încearcă să se încălzească cu ce pot. Așa se face că radiatoarele electrice și aerotermele au ajuns la mare preț.

AMBIANȚĂ "- Uitati, cu asta. - Ce e asta, un radiator? - Un radiator-ventilator. Îl bag în plapumă și dorm cu el. Îi mai dau drumul."

VOX "Am zis că nu sunt oameni cei care conduc Brașovul, pentru că nu au suflet. Nu am fost niciodata datori! De 40 de ani nu am fost datori."

Firma care distribuia agentul termic în Brașov a intrat în insolvență. Ca să rezolve situația furnizării căldurii, municipalitatea a decis înființarea unei noi societati și a anunțat că pe 1 noiembrie lucrurile revin la normal. Din păcate, nu a fost așa! Întâi noiembrie a trecut și oamenii stau tot în frig, iar administrația locală nu pare că s-ar mobiliza în interesul locuitorilor care stau în frig.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Cazuri de toxiinfecție alimentară, după o petrecere de botez ( 9 Februarie 2020 )

  De la petrecerea de botez, la spital! 11 persoane, printre care un copil, au făcut toxiinfecție alimentară, după ce au consumat din preparatele servite la un botez organizat într-un local din Feldioara, județul Brașov.

 • Un bărbat cu bebelușul în brațe a căzut de la etajul zece al blocului în care locuia ( 30 Ianuarie 2020 )

  Tragedie cumplită în Brașov! Un bărbat de 37 de ani s-a aruncat de la etajul 10, cu bebelușul în brațe. Potrivit presei locale, în această dimineață, bărbatul a ieșit pe balcon și s-a aruncat în gol, ținând în brațe...

 • Albumul „Istorii din `89 în benzi desenate”, lansat la Brașov ( 24 Decembrie 2019 )

  Primul album de benzi desenate despre momentul Revoluției din Decembrie 1989, lansat la Brașov! „Istorii din `89 în benzi desenate” este titlul albumului lansat, la împlinirea a 30 de ani de la Revoluție, la Muzeul de Istorie Brașov.

 • România eficientă, proiect pentru reducerea consumului de energie ( 21 Noiembrie 2019 )

  Planuri mari pentru România! Proiectul “România eficientă” presupune dezvoltarea și derularea unui program național de eficiență energetică, demarat în vara anului 2019 și care se va întinde cel puțin până în anul 2022. Inițiatorii proiectului își propun să ajute România să atingă țintele stabilite prin Directivele Uniunii Europene pentru anul 2030 în privința reducerii emisiilor de carbon și eficientizare energetică.

 • Patronul firmei de deratizare din Timișoara a fost arestat, ancheta merge mai departe ( 20 Noiembrie 2019 )

  Patronul firmei care s-a ocupat de dezinsecția apartamentelor din blocul din Timișoara a fost arestat preventiv pentru 30 de zile! Bărbatul este cercetat pentru vătămare corporală din culpă, ucidere din culpă și trafic...

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2