Date companie
 
 
 
 

Brașov, orașul fără căldură

RSS Știri
 
 
Data publicării : 6 Noiembrie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : caldura, brasov, apartamente, locatari, frig, termica, energie, furnizare
 

Mii de oameni stau în locuințe fără căldură! Se întâmplă la Brașov, unde locatarii au ajuns să stea în case îmbrăcați mai ceva ca afară.

AMBIANȚĂ "Ia uitati, 2 pulovere, vesta și asta. Așa stau în casă."

Doamna din imagini spune că are în casă maximum 10 grade. Ca ea sunt, însă, și alți locatari, care din primăvară nu au apă caldă, iar în aceasta toamna au constatat că nu primesc nici căldură.

VOX "- Și dacă vreau să mă uit la TV așa stau. - Cu geacă? - Nici pe timpul lui Ceaușescu nu a fost așa."

Oamenii încearcă să se încălzească cu ce pot. Așa se face că radiatoarele electrice și aerotermele au ajuns la mare preț.

AMBIANȚĂ "- Uitati, cu asta. - Ce e asta, un radiator? - Un radiator-ventilator. Îl bag în plapumă și dorm cu el. Îi mai dau drumul."

VOX "Am zis că nu sunt oameni cei care conduc Brașovul, pentru că nu au suflet. Nu am fost niciodata datori! De 40 de ani nu am fost datori."

Firma care distribuia agentul termic în Brașov a intrat în insolvență. Ca să rezolve situația furnizării căldurii, municipalitatea a decis înființarea unei noi societati și a anunțat că pe 1 noiembrie lucrurile revin la normal. Din păcate, nu a fost așa! Întâi noiembrie a trecut și oamenii stau tot în frig, iar administrația locală nu pare că s-ar mobiliza în interesul locuitorilor care stau în frig.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Șofer de autobuz, bătut de un polițist ( 18 Mai 2019 )

  Șofer de autobuz, bătut de un polițist, după o șicanare în trafic! Un agent de poliție, din cadrul Inspectoratului Poliției Județene Brașov, este cercetat pentru agresarea unui șofer de autobuz, angajat al Regiei Autonome de Transport Brașov.

 • Proiectul ”Centenarul Luminii”, la start ( 10 Aprilie 2019 )

  Panouri fotovoltaice cu bani de la stat! Astăzi, s-a dat startul proiectului "Centenarul Luminii", care presupune instalarea de panouri solare pentru alimentarea cu energie electrică a gospodăriilor izolate, neracordate...

 • Teodorovici și Anton se contrazic pe tema energiei ( 26 Martie 2019 )

  Eugen Teodorovici și Anton Anton se contrazic pe tema OUG 114! Ministrul Energiei și ministrul Finanțelor s-au contrazis in legatura cu piata energiei. Anton Anton a precizat că nu se așteaptă la nicio modificare, în timp ce Teodorovici a susținut că a primit de la Ministerul Energiei propuneri de schimbări în acest domeniu.

 • Accident mortal, pe o șosea din județul Brașov ( 15 Martie 2019 )

  Accident foarte grav, în județul Brașov! O fetiță de șapte ani a murit, iar sora acesteia, de un an și două luni, și mama lor au fost găsite în stop cardio-respirator, după ce mașina în care se aflau alături de părinți a căzut într-un pârâu.

 • Noul regulament privind traiul la bloc, în curs de pregătire ( 6 Martie 2019 )

  Regulament nou, la bloc! Potrivit noii legislații privind asociațiile de proprietari, adoptate anul trecut, se impune redactarea unui regulament al blocului ce trebuie respectat de toată lumea. Regulamentul care conține regulile și condițiile...

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2