Date companie
 
 
 
 

Bucureștenii au salutat sosirea primãverii, în pași de tango

RSS Știri
 
 
Data publicării : 2 Martie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : bucuresteni, copii, primavara, bolnavi, metrou, cancer, leucemie, statia, tango, martisor, unirii, donatii
 

Bucureștenii au salutat sosirea primãverii în pași de dans! Peste 100 de persoane le-au oferit trecătorilor câte un mãrțișor, în ritmuri de tango. Ineditul dans a avut loc la o stație de metrou din centrul Capitalei. Totul, în scop caritabil. Stația de metrou Unirii a fost transformatã în ring de dans, pe ritmuri de tango. Inițiatorii acțiunii au vrut sã ofere bucurie atât trecãtorilor, cât și copiilor bolnavi. Donațiile fãcute de bucureșteni vor ajunge la micuții bolnavi de leucemie sau cancer.

SORIN MATEI, organizator "E doar pasiune și pictãm, uite, dacã te uiți pe fețele lor, am pictat un zâmbet. De fapt, vrem sã atragem atenția cã existã niște copii, care sunt mai puțin norocoși decât noi."

Trecãtorii au fost uimiți de spectacol și s-au oprit pentru a filma sau a face câteva fotografii, apoi au donat bani pentru copiii bolnavi.

VOX "Îmi place foarte mult! Au avut o inițiativã extraordinarã, e un eveniment super!"

VOX "- Cum vi se pare de mãrțișor? - Foarte frumos și minunat! Tangoul e întotdeauna deosebit."

VOX "E foarte bine! Trebuie sã-i ajutãm și pe cei care au mai multã nevoie."

Dansul de la metrou a fost organizat pentru al patrulea an consecutiv, de Mãrțișor. Mulți dintre participanții la acțiune fac parte din comunitatea de tango din România.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2