Date companie
 
 
 
 

Bucureștenii au salutat sosirea primãverii, în pași de tango

RSS Știri
 
 
Data publicării : 2 Martie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : bucuresteni, copii, primavara, bolnavi, metrou, cancer, leucemie, statia, tango, martisor, unirii, donatii
 

Bucureștenii au salutat sosirea primãverii în pași de dans! Peste 100 de persoane le-au oferit trecătorilor câte un mãrțișor, în ritmuri de tango. Ineditul dans a avut loc la o stație de metrou din centrul Capitalei. Totul, în scop caritabil. Stația de metrou Unirii a fost transformatã în ring de dans, pe ritmuri de tango. Inițiatorii acțiunii au vrut sã ofere bucurie atât trecãtorilor, cât și copiilor bolnavi. Donațiile fãcute de bucureșteni vor ajunge la micuții bolnavi de leucemie sau cancer.

SORIN MATEI, organizator "E doar pasiune și pictãm, uite, dacã te uiți pe fețele lor, am pictat un zâmbet. De fapt, vrem sã atragem atenția cã existã niște copii, care sunt mai puțin norocoși decât noi."

Trecãtorii au fost uimiți de spectacol și s-au oprit pentru a filma sau a face câteva fotografii, apoi au donat bani pentru copiii bolnavi.

VOX "Îmi place foarte mult! Au avut o inițiativã extraordinarã, e un eveniment super!"

VOX "- Cum vi se pare de mãrțișor? - Foarte frumos și minunat! Tangoul e întotdeauna deosebit."

VOX "E foarte bine! Trebuie sã-i ajutãm și pe cei care au mai multã nevoie."

Dansul de la metrou a fost organizat pentru al patrulea an consecutiv, de Mãrțișor. Mulți dintre participanții la acțiune fac parte din comunitatea de tango din România.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Toți copiii Centrului Național Media, pe lista lui Moș Crăciun ( 21 Decembrie 2020 )

  A fost odată un Moș bun cu barbă, care îi vizita pe copiii cuminți, chiar la Național TV. Pentru că știa că au avut note bune la școală și au ascultat de părinți și de bunici, Moș Crăciun venea cu desaga plină de cadouri...

 • Ajutor pentru copiii orfani ( 15 Decembrie 2020 )

  Moș Crăciun este așteptat de copii și anul acesta, chiar dacă pandemia a restricționat sever călătoriile la distanțe mari. 100 de copii de la un așezământ din Rucăr-Bran i-au scris deja Moșului, pentru a-i transmite ce își doresc să găsească sub brad, de sărbătoarea Nașterii Domnului. Din fericire, în pofida dificultăților, Moș Crăciun va porni la drum și de data aceasta, cu ajutorul mesagerilor săi: mai mulți antreprenori din Sectorul 2 al Capitalei.

 • Studiu privind necesarul de venit al unei familii cu doi copii din România, pentru un trai decent ( 18 Noiembrie 2020 )

  O familie cu doi copii din România are nevoie de peste 7.000 de lei lunar, pentru un trai decent, arată un studiu realizat de Fundația Friedrich Ebert Stiftung. Potrivit studiului, valoarea coșului minim de consum...

 • Copiii cu boli cronice, vulnerabili în fața SARS CoV-2 ( 10 Noiembrie 2020 )

  Deși copiii fac în general forme ușoare de COVID 19, există categorii vulnerabile care sunt mai sensibile la noul coronavirus, spun specialiștii. Este vorba de copii supraponderali sau cu afecțiuni cronice.

 • Școala online, misiune grea ( 2 Noiembrie 2020 )

  Școala online, misiune grea în vremea pandemiei, pentru elevi, părinți și profesori. În prezent, peste jumătate din școlile și grădinițele din România se află în scenariile roșu și galben. Un milion de copii fac școala exclusiv online, ceea ce înseamnă griji în plus și pentru părinți, avertizează Ramona Ioana Bruynseels, candidat PPUSL la Senat, dar și mamă a două fetițe.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2