Date companie
 
 
 
 

Bun venit noului ambasador al Suediei

RSS Știri
 
 
Data publicării : 16 Octombrie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : investitii, suedia, Anne Lindahl-Kenny, "European Drinks & Food"
 

Întâlnire cu noul ambasador al Regatului Suediei la București, Anne Lindahl-Kenny! Oficiali din țările scandinave s-au întâlnit pentru a-i ura Excelenței Sale bun venit în România, și au discutat despre relațiile bilaterale dintre cele două țări.

VIOREL MICULA, președinte, "European Drinks & Food": "Toate ambasadele scandinave s-au întâlnit să discute probleme de afaceri, probleme care-i preocupă pe investitori. Îi mulțumesc doamnei ambasador și tuturor oficialilor din cadrul ambasadei pentru această invitație și pentru lucrurile interesante pe care le învățăm aici."

E.S. ANNE LINDAHL KENNY, ambasador al Suediei la București: "E o țară frumoasă dar încă nu am putut să văd foarte multe, în afară de București. Oamenii par foarte prietenoși și sunt foarte impresionată de tot ce am văzut."

Președintele grupului de firme European Drinks&Food, Viorel Micula, prezent la întâlnire, a menționat două dintre motivele pentru care oamenii de afaceri străini au o reținere în a investi în România.

VIOREL MICULA, președinte,"European Drinks & Food": "Investitorii totdeauna vor să știe ce-i așteaptă, ei vor transparență și vor predictibilitate pentru că din păcate, așa cum a fost și cazul nostru, am avut foarte mult de suferit pentru că legislația s-a schimbat foarte des și atunci este foarte greu să-ți faci un business plan, este foarte greu să le explici partenerilor de afaceri ce se întâmplă și sigur instituțiilor financiare."

În România, funcționează peste 50 de reprezentanțe ale unor firme suedeze, iar numărul lor este în creștere. Principalele domenii, în care au investit oamenii de afaceri suedezi sunt industria mobilei, îmbutelierea apelor minerale și a băuturilor carbogazoase, producerea echipamentelor pentru telecomunicații, chimie și transporturi.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Anchetă în desfășurare, în dosarul motoarelor de ambarcațiuni furate din Suedia ( 15 Iulie 2020 )

  Percheziții, bunuri de sute de mii de euro recuperate, mandate de aducere și suspecți cercetați sub control judiciar, în dosarul privind furturile de motoare de ambarcațiuni din Suedia, vândute în Delta Dunării.

 • Plan de digitalizare a instituțiilor din subordinea Minsiterului Muncii ( 2 Iulie 2020 )

  Ministrul Muncii vrea digitalizare în masă! Violeta Alexandru a declarat cu ocazia lansării Planului Național de Investiții și Relansare Economică al Guvernului României, că prioritatea în perioada următoare va fi...

 • Temerile financiare ale românilor ( 21 Septembrie 2019 )

  Instabilitatea financiară, principala temere a românilor! Cel puțin așa rezultă din cel mai recent studiu privind preocupările financiare, din care mai reiese că românii consideră că educația financiară în familie este esențială.

 • O nouă avarie în rețeaua R.A.D.E.T. ( 11 Aprilie 2019 )

  ANA IACUB, reporter ”Avarii în lanț în rețeaua Regiei Autonome de Distribuție a Energiei Termice București! Toată iarna au fost probleme în rețeaua adminsitrată de R.A.D.E.T.. Acum, au rămas fără apă caldă și căldură locuitorii din cartierele...

 • Piatra Neamț, orașul înfloritor de la poalele Pietricicăi ( 24 Martie 2019 )

  Piatra Neamț, oraș cu trecut și viitor! Municipiul situat în centrul județului Neamț se pregătește pentru investiții mari, dar și pentru un an plin de evenimente de excepție. Cel care ne-a prezentat obiectivele pe care vrea să le atingă...

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2