Date companie
 
 
 
 

Cadavru dezgropat de câini, la Galați

RSS Știri
 
 
Data publicării : 19 Iunie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : cadavru, cioban
 

Caz înfiorător în Galați! Cadavrul unui bărbat îngropat în curtea unei ferme a fost descoperit de câini. Conform anchetatorilor, victima era un cioban, bătut de fiul patronului, lăsat câteva zile în agonie, apoi îngropat.

AMBIANȚĂ: "Pe aici pe undeva au săpat atunci? Aici, în gunoaie. Între gunoaiele astea au făcut groapa? (...) Uitați și boarfele lui. Sunt hanele lui? Da."

Patronul fermei a fost cel care a dat alarma după ce câinii lui au găsit cadavrul. Criminaliștii au descoperit că mortul este chiar un fost cioban de la fermă, care dispăruse din martie. Fiul patronului, un tânăr de 21 de ani, a devenit primul suspect. În martie l-a bătut crunt pe cioban pentru că nu a dat mâncare la animale.

VOX: "Știu că bea foarte mult, bea foarte mult. (...) Era un om cuminte, un om liniștit. Nu era un om rău să zici că face ceva la cineva. Mai injura din când în când."

După bătaie, ciobanul în agonie a fost abandonat într-o baraca, fără mâncare, apă sau ajutor din partea unui medic. Omul a rezistat doar 3 zile, apoi s-a stins. De teamă că ar putea face ani grei de pușcărie, agresorul nu a anunțat poliția, ci a îngropat cadavrul împreună cu un alt cioban, un adolescent de 16 ani.

LILIANA ISTRATE, procuror, Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați: "Inculpatul major Ignat Mihai a solicitat ajutorul inculpatului minor pentru a săpa o groapă și a ascunde cadavrul, solicitând-i acestuia să nu aducă la cunoștință niciunei persoane ceea ce s-a întâmplat."

Agresorul a fost arestat preventiv pentru omor. Judecătorii au decis însă că adolescentul care l-a ajutat să sape groapa și să ascundă cadavrul să fie cercetat în libertate.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2