Date companie
 
 
 
 

Cadavrul bărbatului înghițit de apele Argeșului a fost găsit

RSS Știri
 
 
Data publicării : 9 Mai 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : smurd, arges, , isu, scafandrii, barbat, ape, canal, raul, cadavru, aductiune, hidrocentrala, borlesti, amonte
 

Un bărbat de 58 de ani, dispărut miercuri în apele râului Argeș, a fost găsit fără suflare, după mai multe ore de căutări. Zeci de angajați de la ISU, SMURD, Ambulanță și Poliție au încercat să-l găsească pe argeșean, inclusiv în timpul nopții.

AMBIANȚĂ "Hai, ușor! Hopa! Împingeți-o ușor! Verificați și pe stânga și pe dreapta și ușor cu ea! Ținem legătura prin telefon!"

Omul fusese văzut ultima dată în cursul după-amiezii.

VOX "- Venea des aici? - Venea mereu. - Dar pentru ce lua apă? - Să dea la cal. - Au mai alunecat oameni pe aici? - S-au mai înecat, da. - Tot încercând să ia apã din canal? - Da, tot așa."

Pompierii militari, care au depistat urme în nămol, cred că bărbatul a încercat din răsputeri să se salveze.

GABRIEL MITRACHE, plt. adjutant, I.S.U. Argeș "Am găsit doar o găleată și martori la locul evenimentului, care ne-au spus că a căzut cineva în apã."

IRENA GRIGORE, medic, Serviciul Jud. de Ambulanță Argeș "Am fost chemați pentru a asigura asistență medicală unui domn de aproape 60 de ani, care a dispărut de acasă și este posibil să fie aici în canal, probabil înecat."

Temerile s-au confirmat, joi dimineață, când echipele de căutare au găsit cadavrul bărbatului în canalul de aducțiune din amonte de hidrocentrala Borlești.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2