Date companie
 
 
 
 

Campionul mondial la paraciclism, Eduard Novak, a fost jefuit

RSS Știri
 
 
Data publicării : 5 Ianuarie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : biciclete, campion, paraciclism, novak, jefuit
 

Campion mondial la paraciclism, în 2009, dublu medaliat la Jocurile Paralimpice din 2008, vicecampion mondial în 2007, Eduard Novak a fost jefuit de bicicletele unicat și de echipamentele de concurs, în valoare de peste 20.000 de euro.

EDUARD NOVAK, campion mondial la paraciclism "Bicicleta mea cu care am câștigat Campionatul Mondial, bicicletele cu care am câștigat locul doi la Campionatul Mondial de pistă, în 2009, toate au dispărut!"

Hoții au intrat cu chei potrivite în sala de antrenamente și în magazia cu echipamente. Sportivul harghitean este convins că cineva ar vrea, astfel, să-l împiedice să ajungă la Campionatul Mondial de pistă, din primăvară.

EDUARD NOVAK, campion mondial la paraciclism "Eu cred că în mare parte scopul acestei infracțiuni a fost îndreptat către mine, deci cineva a vrut să-mi facă rău, să mă oprească în ceea ce vreau eu să fac!"

GHEORGHE FILIP, purtător de cuvânt, I.P.J. Harghita "Polițiștii au demarat cerectările în vederea identificării autorilor, dar în special a recuperării prejudiciului pentru care am solicitat și fotografii în așa fel încât bicicletele să poată fi identificate!"

Eduard Novak și-a început cariera sportivă pe gheață, la patinaj viteză. Un deceniu a fost campion național. În 1996, un tragic accident auto i-a schimbat definitiv viața: a rămas fără un picior și a renunțat la patinaj. Nu a renuțat, însă, la luptă și la competiție. În 2001, Eduard Novak a trecut la ciclism, ajutat de o proteză de carbon. Următorul concurs la care ar trebui să participe este Campionatul Mondial de pistă la Paraciclism, ce va avea loc în luna martie, în Italia.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Deținutul evadat la Focșani a fost capturat ( 22 Septembrie 2019 )

  Deținutul de la Peniutenciarul Focșani, care a evadat, vineri, de la punctul de lucru Golești, a fost prins! Polițiștii l-au capturat, aseară, în jurul orei 22:30, pe raza comunei Poiana Cristei, după circa 30 de ore de căutări...

 • Turul României la Ciclism, aproape de start ( 3 Septembrie 2019 )

  O săptămână până la startul celei de a 52-a ediții a Turului României, una dintre cele mai prestigioase curse de ciclism din Sud-Estul Europei. Maratonul sportului pe două roți se va desfășura în perioada 11-15 septembrie.

 • Asaltul infractorilor, după eliberarea in baza recursului compensatoriu ( 15 Ianuarie 2019 )

  O nouă victimă a legii recursului compensatoriu! Un bătrân de 75 de ani din Galați a fost bătut cu cruzime și jefuit, chiar în blocul în care locuia. Vă avertizăm că urmează imagini cu puternic impact emoțional. Agresorul, în vârstă de 36 de ani...

 • Turism pe biciclete, în stațiunea Stâna de Vale ( 6 Septembrie 2018 )

  Șansă la pedalat, pentru iubitorii de ciclism! Agenția de Management al Destinației Bihor, în parteneriat cu Consiliul Județean Bihor, HAPPY LAND Adventure și primăria Budureasa, organizează în data de 8 septembrie 2018...

 • Mișcarea Skirt Bike la Oradea, pentru un stil de viață sănătos ( 3 Septembrie 2018 )

  Sute de domnișoare și doamne au pedalat, în mini, pe bulevardele principale din Oradea. Pentru al cincilea an consecutiv, Rotaract Club Oradea a organizat evenimentul Skirt Bike. Centenarul Unirii a jucat un rol important în organizarea evenimentului.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2