Date companie
 
 
 
 

Caniculă și furtuni în toată țara

RSS Știri
 
 
Data publicării : 15 Iunie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : meteo, ploi, canicula, vijelie, tara, apa, temperaturi, furtuni
 

Caniculă și furtuni, până marți seară, în toată țara! Potrivit avertizării meteo, chiar dacă vremea va fi călduroasă în toată țara, local caniculară în zonele de câmpie, vor fi intervale de timp cu instabilitate atmosferică accentuată. Pe lângă averse și frecvente descărcări electrice vor apărea și intensificări de scurtă durată ale vântului, ce vor avea trecător aspect de vijelie. Ploile vor avea și caracter torențial, iar cantitățile de apă vor depăși local 15 l/mp și izolat 30 - 40 l/mp, cu precădere în zonele de munte.

ALEXANDRA GEORGESCU, reporter "În Capitală, vremea va fi caniculară la orele amiezii, cu o maximă termică de 35 de grade și disconfort termic accentuat. Spre seară se vor semnala averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și posibil căderi de grindină."

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat, la sfârșitul săptămânii trecute, că se vor înregistra, în toată țara, temperaturi de 35 - 36 de grade, iar indicele temperatură-umezeală va depăși pragul critic de 80 de unități al disconfortului termic. Vremea caniculară se face simțită, la început, în regiunile vestice și sud-vestice, apoi se extinde în sudul și în estul țării.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2