Date companie
 
 
 
 

Captură impresionantă de articole pirotehnice

RSS Știri
 
 
Data publicării : 29 Decembrie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : artificii, captura
 

Pericol pentru români de sărbători. Pe piață au apărut tone de petarde și alte materiale pirotehnice contrafăcute, care pot provoca adevărate tragedii. În ultima săptămână, polițiștii au confiscat zeci de tone de astfel de materiale ilegale. 11 tone de articole pirotehnice din China au ajuns pe piață în țara noastră. Folosite necorespunzător, pot provoca adevărate dezastre.

VOX polițist: "Articolele pirotehnice permise pentru publicul larg se cumpăra doar de la societăți autorizate care au autorizații de la itm și Poliția Română."

VOX specialist: "Un produs care este introdus pe piață conform legilor trebuie să aibă o etichetă. De exemplu, avem aici un produs care este din categora f2 și spune foarte clar cum trebuie folosit acest produs spune din ce categorie face parte, cum se folosește, condiții de depozitare intervenție în caz de accident și termenul de garanție al produsului."

În Galați polițiștii au oprit în trafic un autoturism condus de un bărbat de 47 ani. În urma controlului efectuat ei au descoperit 150 de kg de artificii în mașină.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Revelion inspirat la Stâna de Vale ( 1 Ianuarie 2018 )

  Cei mai inspirați români au petrecut Revelionul la Stâna de Vale! Într-un decor alb feeric, cu masa îmbelșugată și pe ritmurile muzicii preferate, turiștii au intrat cu optimism în noul an!

 • Opt tone de artificii, confiscate ( 31 Decembrie 2017 )

  Opt tone de artificii și petarde deținute ilegal, confiscate de polițiști în ultima săptămână în cadrul acțiunii "Foc de Artificii”. Oamenii legii au constatat, în ultima săptămână, peste 300 de infracțiuni în domeniul operațiunilor cu articole pirotehnice, au aplicat aproape 40 de amenzi și au confiscat opt tone de artificii și petarde deținute ilegal.

 • Captură de droguri ( 18 Decembrie 2017 )

  Peste o tonă de stupefiante distruse de autorități. Toate acestea au facut obiectul confiscarilor în dosarele penale soluționate de instanțe în ultimii ani. Una dintre cele mai importante capturi a fost făcută anul trecut. 

 • Contrabadă cu chihlimbar ( 6 Decembrie 2017 )

  Peste 88 de kg de chihlimbar au fost depistate la graniță! Polițiștii de frontieră de la Petea, județul Satu Mare, au depistat doi bărbați care au încercat să scoată din țară chihlimbar în valoare de 89.000 lei. 

 • 31 de kg de canabis, descoperite la Galați ( 27 Septembrie 2016 )

  Captură de proporții a polițiștilor din Galați! Oamenii legii au găsit nu mai puțin de 31 de kg de canabis, în gospodăria unui tânăr din localitatea Slobozia Conachi. Descoperirea a fost făcută după ce polițiștii l-au prins în flagrant pe tânăr, în timp ce voia să vândă 400 de grame de canabis.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2