Date companie
 
 
 
 

Captură record de cocaină

RSS Știri
 
 
Data publicării : 1 Iulie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : cocaina, captura
 

Captură record de cocaină! Peste 2,5 tone de droguri au fost găsite de polițiști într-un container în Portul Constanța, pe un vapor care venea din America de Sud. România era țară de tranzit iar marfa urma să ajungă pe piața din Europa. Surse din rândul anchetatorilor au declarat că valoarea estimată a celor 2,5 tone de cocaină este de 625 de milioane de euro. Cinci persoane, cetățeni străini, au fost reținute. Un sfert din marfa capturată, a fost adusă la sediul DIICOT, vineri, în 50 de saci, fiind încărcată în trei mașini. La acțiune au participat procurorii DIICOT și Direcția de Combatere a Criminalității Organizate din cadrul Poliției Române.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Mario Iorgulescu era băut și drogat, când a provocat accidentul mortal ( 12 Septembrie 2019 )

  Au fost anunțate primele rezultate ale analizelor lui Mario Iorgulescu. Fiul șefului Ligii Profesioniste de Fotbal ar fi consumat droguri, după cum reiese din raportul furnizat de medicii legiști. Conform raportului I.N.M.L., Mario...

 • Pachete cu cocaină, găsite pe plajele dintre Mangalia și Năvodari ( 6 Aprilie 2019 )

  Descoperire șocantă, la malul Mării Negre! Zeci de pachete cu cocaină au fost aduse de valuri pe plajele dintre Năvodari și Mangalia. Până acum, oamenii legii au recuperat de pe plaje peste o sută de kilograme de cocaină.

 • Captură record de cocaină ( 26 Martie 2019 )

  800 de kilograme de cocaină au fost descoperite pe o plajă din Tulcea. Drogurile au fost găsite într-o barcă răsturnată pe malul Mării Negre, în apropiere de Sfântu Gheorghe. Valoarea de piață a cantității de cocaină este de 300 de milioane de euro. În urma analizelor s-a stabilit că puritatea cocainei era de 90%.

 • Captură de droguri ( 18 Decembrie 2017 )

  Peste o tonă de stupefiante distruse de autorități. Toate acestea au facut obiectul confiscarilor în dosarele penale soluționate de instanțe în ultimii ani. Una dintre cele mai importante capturi a fost făcută anul trecut. 

 • Contrabadă cu chihlimbar ( 6 Decembrie 2017 )

  Peste 88 de kg de chihlimbar au fost depistate la graniță! Polițiștii de frontieră de la Petea, județul Satu Mare, au depistat doi bărbați care au încercat să scoată din țară chihlimbar în valoare de 89.000 lei. 

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2