Date companie
 
 
 
 

Cardurile de energie, la tiparniță

RSS Știri
 
 
Data publicării : 25 Ianuarie 2023
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Start carduri energie
 

A început tipărirea și împlicuirea cardurilor de enegie acordate de Guvern persoanelor vulnerabile. Anunțul a fost făcut de ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Marcel Boloș, aflat în vizită la Fabrica de Timbre.

MARCEL BOLOȘ, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene ”Așa cum am promis, cu data de 1 februarie va avea loc distribuirea acestor cardurilor de energie, iar cu data de 20 februarie se vor putea face primele plăți care sunt aferente ajutorului de încălzire, cu cele trei documente pe care le știm deja, cartea de identitate, cardul, acesta este cardul de energie care va ajunge la beneficiar, și factura doveditoare pentru plata și pentru datoria pe care beneficiarii noștri o au la furnizorul de energie.”

Potrivit calendarului, banii ar trebui virați către Poșta Română până pe 15 februarie. În momentul de față, peste patru milioane de români beneficiază de ajutor din partea statului. Voucherele pentru energie, în valoare de 1.400 de lei, pot fi utilizate până la 31 decembrie 2023. Banii vor fi distribuiți în două tranșe, achitate în februarie și septembrie.


Cardurile de energie, la tiparniță

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2