Date companie
 
 
 
 

Căutări disperate în județul Teleorman! O fetiță de trei ani a fost luată de apele învolburate ale unui râu

RSS Știri
 
 
Data publicării : 9 Decembrie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : viitura, ape
 

Fetiță de trei ani luată de viitură! Pompierii o caută pe micuța care a dispărut de patru zile. Ea a fost luată de apele umflate ale râului Dâmbovnic din județul Teleorman. Echipele de salvatori au scotocit albia, fară să dea de copilă. Părintii sunt disperați, fata a fost înghitiță de ape chiar în fața lor. Ei încercau să traverseze râul cu caruța. Atelajul s-a răsturnat și toți au ajuns în apă. Strigatele lor de ajutor au fost auzite de doi săteni care au mers într-un suflet sa-i salveze. 

VOX, martor: "Am auzit țipete, urlete. Când am ajuns acolo erau răsturnați, îi luase apa pe ei și pe caruță. Am apucat de am scos doi copii și pe soție, el țipa disperat că mai avea un copil dar nu se mai vedea, îl luase apa." 

VOX: "Au vrut să meargă în partea cealalta, în satul celălalt. Si era mare apa? Da. (...) Iesise din matcă." 

AMBIANȚĂ ("Uite acolo, lângă apă. Aici, nu acolo.") 

Județul Teleorman este vizat de cod portocaliu de inundații până joi. Atenționarea este valabilă pentru mai multe râuri din sudul țării.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Potop în comuna Mihai Viteazu. Vreme frumoasă în zilele următoare ( 27 Septembrie 2019 )

  A fost potop în județul Constanța! În localitatea Mihai Viteazu, a plouat, în patru ore, cât în toată luna septembrie. Viiturile formate în urma ruperii cerului au făcut prăpăd. Satul Sinoe a fost distrus aproape total.

 • Autoritățile pregătesc masacrarea sălbăticiunilor din zonele afectate de pesta porcină ( 9 August 2018 )

  Autoritățile nu a găsit încă o soluție viabilă pentru a stopa răspândirea pestei porcine africane. Acum sunt în pregătire măsuri disperate, care ar putea avea efecte dezastruoase asupra României, pe termen lung, în opinia specialiștilor în mediu.

 • Apele au făcut ravagii în mai multe localități din Teleorman ( 11 Martie 2018 )

  Inundațiile au făcut ravagii în județul Teleorman. Trei case sunt încă izolate. Apele au lăsat în urma lor mâl în gospodăriile oamenilor, iar pompierii au intervenit pentru a-i ajuta să-și curețe gospodăriile. Ei au lucrat la foc continuu cu motopompe și buldoexcavatoare pentru a curăța curțile oamenilor.

 • Prăpăd după tornadă ( 23 Mai 2017 )

  Natura s-a dezlănțuit la Făcăeni, în județul Ialomița! Timp de o jumătate de oră, comuna a fost măturată de o vijelie cu aspect de tornadă, fenomen înregistrat în Făcăeni și în urmă cu 15 ani. Localnicii povestesc îngroziți cum s-a pornit prăpădul, după o ploaie torențială.

 • Grindina a făcut prăpăd, în județul Mehedinți ( 6 Mai 2017 )

  O furtună puternică însoțită de grindină a făcut ravagii, noaptea trecută, în județul Mehedinți. Pasajul de la Vama Porțile de Fier I a fost inundat, iar culturile agricole din mai multe localități au fost afectate de bucățile de gheață.

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2