Date companie
 
 
 
 

Caz șocant, la Cernavodă

RSS Știri
 
 
Data publicării : 5 Ianuarie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : sinucidere, tineri, Dunare, cernavoda
 

Caz cutremurător, la Cernavodă, acolo unde doi tineri, soț și soție, s-au aruncat în Dunăre. Polițiștii au demarat o anchetă pentru a stabili dacă este vorba despre o dublă sinucidere sau dacă bărbatul și-a înecat mai întâi soția, după care s-a sinucis.

AMBIANTÃ: "Pe aici au intrat si fata s-a înecat unde e betele alea. Si el e la fund la sãlcile alea. Eu am venit chiar când a scos fata, eram acolo pe zãpadã."

VOX "A oprit masina aici. El a plecat spre magazinul ãla. Când m-am întors înapoi, nu l-am mai vãzut pe el, am vãzut masina aici, salupa. Când a scos-o pe fatã."

Cei doi soți, împreună cu un băiat crescut de părinții femeii mergeau cu mașina de la Fetești spre Constanța. Băiatul, în vârstă de 14 ani, susține că femeia a fost înecată chiar de bărbatul ei.

VOX "În drum, când am intrat în Cernavodã, s-a dus la falezã, a deschis mosul usa a luat-o cu forta si s-a dus spre canal. La un moment dat a intrat el pânã mai încolo spre margine, spre mijloc si a bagat-o pe ea cu capul la fund si dupã aia s-a înecat si el."

Rudele bărbatului spun, însă, că cei doi au intrat de mână în apă și s-au sinucis din cauza problemelor de sănătate ale bărbatutului și din cauza datoriilor pe care le aveau.

VOX "Nepotul nostru s-a supãrat, s-a necãjit si uite ce a fãcut. Amândoi si el si ea, de mânã au intrat si s-au înecat."

VOX "A venit la noi anul trecut si ne-a spus cã are cancer de colon, era foarte bolnav, slãbise în ultima vreme foarte mult si sotia lui a spus, mi-a lãsat chiar mesaj, acum l-am sters, si a spus cã dacã moare Bogdan, se omoarã si ea."

Trupul tinerei a fost recuperat din apă de o șalupă a societății Transporturi Navale Cernavoda și a fost dus la morga din Medgidia, pentru necropsie. Tinerii nu au lăsat niciun bilet de adio, iar în mașină a fost găsită doar o icoană.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2