Date companie
 
 
 
 

Caz șocant la Sibiu, unde un copil de 4 ani a fost ucis și apoi fiert în sodă caustică

RSS Știri
 
 
Data publicării : 19 Aprilie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : copil, mama, ucis, sibiu, complice, criminal, soda, caustica, fiert
 

Cel mai sadic criminal din țară a ajuns în spatele gratiilor, la trei ani după ce a comis o crimă îngrozitoare. Vă avertizăm că urmează detalii ce vă pot afecta emoțional. Potrivit anchetatorilor, individul a omorât copilul de patru ani al iubitei sale, după care i-a fiert trupul în sodă caustică. Resturile le-a aruncat, apoi, în două râuri. Atât crima, cât și faptele ce au urmat, au fost comise de fața cu mama copilului, care a asistat impasibilă. Crima a ieșit la iveală abia acum. Bărbatul ar fi omorât copilul din cauză că l-ar fi scos din minți plânsetele acestuia. L-a bătut pâna l-a lăsat fără suflare și, inițial, a îngropat cadavrul în gradină. S-a gândit, însă, că cineva ar putea găsi trupul, așa că s-a dus și a cumpărat sodă caustică. Apoi și-a pus în aplicare planul de groaza: a fiert trupul micuțului într-un cazan!

VOX "- Ei stăteau toți patru și jucau cărti și pe el l-a fiert în apa caustică acolo de l-a... Atâta mi-a spus doamna asta. - V-ați îngrozit? - Aoleu!

VOX "Dar nu va imaginați vreun moment că... Nu, niciodată, nu aș putea să... sau să văd, sau să stau în casa să joc cărți, să știu că copilul ăla fierbe acolo în oala aia. Nu se poate considera mamă."

Timp de trei ani, cei doi și-au dus viata fară nicio grijă. În pozele postate pe facebook par fericiți și îndragostiți. Nimeni nu și-ar da seama ce crimă îngrozitoare ascund. Femeia a mărturisit acum totul din cauză că era bătută de iubitul său. A vrut să se răzbune pe el și le-a spus oamenilor legii tot ce s-a întâmplat.

VOX "- L-ați văzut vreodată de trei ani încoace pe copilul ăla de patru anisori? - Nu, nu. - V-au zis vreodată că ar avea un băiețel? - Nu, nu."

Vecinii sunt îngroziți de întreaga poveste.

VOX "Am băut cu el, am făcut chefuri cu el. Să îl fiarbă și pe el cum a fiert copilul!"

Femeia așteaptă și ea decizia procurorilor. Bărbatul va da socoteală pentru omor deosebit de grav, iar femeia ar putea ajunge după gratii pentru complicitate la crimă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2