Date companie
 
 
 
 

Cei 7 suspecți de viol din Dâmbovița rămân în arest preventiv

RSS Știri
 
 
Data publicării : 6 Mai 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : dambovita, arest, tribunal, tineri, mama, fata, viol, sustinere, manesti
 

Front comun de susținere a celor 7 suspecți de viol din Mănești, județul Dâmbovița, la tribunal! Cei 7 tineri acuzați că au violat o fata de 16 ani au fost susținuti de toată comunitatea de romi din sat, atunci când au fost prezentați instanței. Oamenii spun că fata ar fi întreținut relații sexuale cu ei de bunavoie și că băieții nu pot fi învinovățiti de viol. Surprinzător, printre cei care le iau apărarea se numără și mama adolescentei.

VOX ”- Pe cine ați venit să sustineți? - Tot pe băieți, că e nevinovați, pentru că ea de la 12 ani a început, de la școală. Se culca cu toți, mă bătea, pleca de acasă, venea și dormea cu băieții în pod la mine.”

VOX ”Sunt nevinovați, nu e prima dată când a făcut așa ceva această fată. Ea a insistat. Le-a trimis mesaje, i-a sunat.”

VOX ”Știm că cu o zi mai înainte, până să se întâmple cu băieții ăștia, a venit cfu un teanc de bani, că a fost la produs. Ea de așa ceva se ocupa.”

VOX ”Se folosește de problema șantajului. Ea este sub tutela unui alt pește, să zicem.”

Apărătorul băieților a sperat că magistyrații vor ține cont de opiniile oamenilor, dar lucrurile nu au stat așa.

ION STOICHIȚĂ, avocat ”Vom veni cu probe și dovezi. Vor veni bărbații care au întreținut raporturi sexuale consimțite cu această tânără adolescentă.”

În ciuda opiniilor oamenilor, instanța a respins contestația cu privire la măsura arestului preventiv în cazul celor 7 tineri.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Polițist local, anchetat pentru braconaj ( 28 Iunie 2020 )

  Polițist local din Dâmbovița, cercetat pentru braconaj! Oamenii legii au făcut patru percheziții, în localitățile Moreni, Iedera și Valea Mare, într-un dosar de braconaj cinegetic.

 • Incendiatorul fetei din Mehedinți a încercat să se sinucidă ( 26 Iunie 2020 )

  Bărbatul care a incendiat o fată de 17 ani a încercat să se sinucidă în arestul Poliției Mehedinți. Polițiștii l-au găsit în celulă, spânzurat cu un tricou, și l-au resuscitat până de sosirea echipajelor medicale.

 • Fata incendiată de criminal, în stare critică ( 14 Iunie 2020 )

  Fata de 17 ani din Mehedinți, incendiată de un fost condamnat pentru crime, eliberat anul trecut din închisoare, a fost transferată la Spitalul ”Grigore Alexandrescu” din București. Ea este în stare extrem de gravă...

 • Liviu Dragnea rămâne după gratii ( 9 Iunie 2020 )

  O nouă cerere, o nouă respingere! Tribunalul București a respins ca nefondată, cererea prin care care fostul președinte al PSD Liviu Dragnea a solicitat să fie eliberat din închisoare, pe motiv ca este deținut ilegal.

 • Mario Iorgulescu, decizie de arestare preventivă ( 15 Mai 2020 )

  Mario Iorgulescu va fi arestat preventiv, în urma deciziei de astăzi a Tribunalului București. Instanța a stabilit ca fiul lui Gino Iorgulescu să fie arestat pentru 30 de zile, începând cu data încarcerării. Sentința nu este...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2