Date companie
 
 
 
 

Centrul ”Exploratorium”, deschis în București

RSS Știri
 
 
Data publicării : 27 Noiembrie 2021
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Centru proiecte educationale
 

Centrul Educațional ”Exploratorium”, deschis, sâmbătă, odată cu debutul sărbătorilor de iarnă! S-a deschis, astfel, și Muzeul Copiilor, parte a Centrului ”Exploratorium”. Evenimentul, un proiect PROEDUS, deschide calea incursiunilor în istorie, a experimentelor științifice și a altor activități pe placul celor mici.

FLORINA ILICEA, reporter “Printre altele, Muzeul Copiilor oferă șansa unei incursiuni în perioada Egiptului antic. Cei mici pot experimenta aventuri uimitoare, precum explorarea piramidelor, în căutare de comori sau pentru a descoperi secretele faraonilor. Tot aici, copiii pasionați de știință sunt invitați să se implice în experimente distractive de fizică și chimie.”

VOX ”Am învățat foarte multe lucruri aici și mi-a plăcut și vreau să mai vin.”

VOX ”- Am venit cu Lara. Ți-a plăcut Lara azi? - Da! - Am făcut expoziția despre Egipt și acum face atelierul de bucătărie. - Te-ai distrat? - Da, foarte tare. - Ce ți-a plăcut cel mai mult din ce ai văzut aici? - Că gătim acum.”

CĂTĂLIN BÎRSAN, șef birou, CPES București - PROEDUS ”Am pregătit un târg de Crăciun, o expoziție în Muzeul Copiilor și un proiect inedit la nivelul Capitalei. Am amenajat trei săli de training și o cameră senzorială, prin care le oferim ONG-urilor și altor actori, care sunt interesați sau acționează în zona educației, în mod deosebit a educației non-formale și experiențiale.”

Târgul de Crăciun este deschis zilnic, între orele 10:00-21:00, iar intrarea este gratuită. În schimb, intrarea în Muzeul Copiilor costă 30 de lei.


Centrul ”Exploratorium”, deschis în București

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2