Date companie
 
 
 
 

Cetatea Poenari, respect pentru trecut

RSS Știri
 
 
Data publicării : 2 August 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : traditie, sistem, cetatea, poenari, prieteni, respect, trecut, legenda
 

Traditie, cultura, inspiratie si valoare! Patru argumente solide, in favoarea unui proiect intitulat " Sistem si prieteni, Cetatea Poenari, respect pentru trecut". Cetatea Poenari este considerata o adevarata sursa de pastrare a resurselor culturale si de patrimoniu ale tarii noastre. Proiectul, destinat cresterii atractivitatii Romaniei ca destinatie turistica, este derulat de Asociatia Star Education, iar Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, in calitate de autoritate de management a semnat deja contractul de finantare, incadrat in Programul Operational Regional 2007 - 2013.

FLORENTINA GRIGORAS, initiatoare proiect "Scopul proiectului il reprezinta cresterea circulatiei tursitice in zona cetatii Poenari, in judetul Arges si regiunea Sud Muntenia."

ANCA LUPES, manager proiect "Este un proiect valoros, este un proiect greu, depunem eforturi sa facem lucrurile asa cum trebuie si speram ca rezultatele pe care ni le-am propus in urma implementarii acestui proiect sa fie depasite."

PAVEL BARLA, viceprimar, com. Arefu, jud. Arges "Ne ajuta foarte mult in tot ceea ce vrem sa desfasuram in zona Argesului inclusiv atragerea brandului acolo unde este locul."

La eveniment a participat si solistul trupei Sistem, Zoli Toth, care sustine lansarea acestui proiect.

ZOLI TOTH, solist, trupa Sistem "Imi doresc tare mult ca aceasta zona din judetul Arges si anume cetatea Poenari sa ajunga un punct turistic important in Romania, un punct istoric pe care toata lumea sa-l cunoasca la adevarata valoare."

Valorea totala a proiectului este de peste un milion de lei.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Sistemul de aer condiționat, pericol de transmitere a coronavirusului ( 29 Mai 2020 )

  Atenționare din partea unei firme specializate în politici de energie și climă din București! Sistemele de încălzire, de ventilare și de aer condiționat pot contribui la răspândirea coronavirusului. Particulele de mici dimensiuni...

 • Sistem de recunoaștere facială, în România ( 11 Mai 2020 )

  Poliția Română își face sistem de recunoaștere facială, dar nimeni nu va fi urmărit pe stradă de camerele de luat vederi, asa cum se întâmplă în Marea Britanie sau în China, anunta oficialii din Politie.

 • Sfințirea Izvorului Minunilor, la Stâna de Vale ( 7 Ianuarie 2020 )

  Agheazma folosită în ziua de Sf. Ioan Botezătorul pentru stropirea caselor este cea sfințită de Bobotează, penultima sărbătoare de iarnă. De Bobotează, preoții sfințesc apele, inclusiv pe cele curgătoare, un ritual...

 • Mici, mascota Cetății Oradea ( 22 Decembrie 2019 )

  Situație inedită, la Oradea! Atracția principală a Cetății din Oradea nu o reprezintă expozițiile, ci...o pisică! Mici, o felină în vârstă de aproximativ cinci ani, este vedeta unuia dintre cele mai importante obiective turistice din zona Bihorului.

 • Programul ”Casa Verde - Panouri fotovoltaice” 2019, din 9 septembrie ( 27 August 2019 )

  Program în sprijinul românilor care optează pentru instalarea sistemelor fotovoltaice! În baza programului „Casa Verde - Panouri fotovoltaice” 2019, pot fi obținuți bani de la stat pentru instalarea sistemelor fotovoltaice...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2